mb w212 vm 2014 polttoainevuoto

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.

Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 113
Liittynyt: Ke 28.01.2015 12:54
Paikkakunta: Mustasaari
ViestiLähetetty: Ma 20.08.2018 12:06
Onkos jollakin vinkkiä. Jättää polttoainelätäkköä auton alle. Tiputtaa moottorin ja korin välissä kulkevista polttoaineen meno ja paluuputkista, eli vuoto jossain ylempänä ja näitä pitkin alas.
jos jollakin ollut vastaavaa niin helpottaisi asian korjaamista. Kone ei oireile mitenkään. Hieman ahdasta tuolla purkamatta saada selkoo mutta vuotoo ei ainakaan jakotukin ja suuttimien välisissä liitännöissä/putkissa. Hmm..Venttiili-kopan tiiviste menee myös vaihtoon kun raoista näkyy öljyä kannen päällä mutta alle valuva selvästi dieseliä. Samalla tietenkin vois vaihtaa suuttimen tiivisteet. Mitäkään rasvaa voi suuttimen varsiin laittaa takaisin asennuksessa että luistaa o-renkaan läpi..hmmm..ehkä puhdas öljykin kävisi vaikka mersulla oma rasva tuohon tarkoitukseen. Vinkeistä olisin tyyytyväinen :). Jotenkin tuntuu ettei vuotaisi auto tyhjäkäynnillä niinkään kuin sammutettua, eli kun sammuttaa niin vuotoa jonkun aikaa...onkaan valmiita tiivistesarjoja ja mistä kannattaisi tilailla / hakea ?


Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 113
Liittynyt: Ke 28.01.2015 12:54
Paikkakunta: Mustasaari
ViestiLähetetty: Ke 19.09.2018 09:45
No saihan aikaiseksi korjata. Oli onneksi helppo. Polttoainelinjat laskevat alas tulipellin ja koneen välistä josta kääntyvät kumiletkuilla auton alla oleviin putkiin...klemmari löysällä...

Paluu Tekniikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: mmattila ja 8 vierailijaaAUTOIHINvaraOSAT.fi

kl-varaosat.fi

https://Www.AutoDoc.fi