W204 Audio 50 APS -> Comand NTG4

Kaikki autostereoihin ja oheislaitteisiin liittyvä keskustelu.
Avatar
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 44
Liittynyt: To 17.07.2014 20:33
Paikkakunta: Pori
ViestiLähetetty: Pe 19.04.2019 10:54
Tein otsikon mukaisen vaihdon noin viikko sitten. Hain ensin mahdollisia aiheeseen liittyviä linkkejä, enkä löytänyt kuin tämän vanhan ketjun: http://www.mersuforum.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=162909 Mielestäni aika hintava vaihtoehto pelkälle työlle, kun aiheen asiantuntija Jysi:n mukaan ei tarvinnut näytön ja soittimen lisäksi muuta kuin vaihtaa virta+CAN- johdosta pinnien paikkaa. Soittimen ostin täältä ja näytön autopurkaamosta.

No eihän se tietysti noin helposti mennyt. Vaikka katsoin Yotube-videoilta mallia purkamisesta ja kasaamisesta, siellä ei mainittu esim. näytön johdosta, joka kyllä muuten oli sopiva, mutta uuteen näyttöön liian lyhyt, eikä sitä saanut vedettyä lisää, koska jossain uumenissa oli teipattu isompaan johtonippuun. Asiaa taas autopurkaamolle, josta löytyi uusi johto. Lisäksi CAN-väylän johdon pinnien vaihtamisessa oli ongelmia, joten Jysi lähetti adapterin. Toki uuden johdonkin olisi saanut Saksasta.

Vielä jäi hätävilkkukytkimen johto kytkemättä, täytyy pääsiäisen jälkeen kaivaa se esille. Nyt yhdistyy IPhone automaattisesti ja navigointikin näyttää ”hienommalta”.

Kiitokset vielä tätäkin kautta Jysille, jolta kyselin sähköpostitse neuvoja ja hän auliisti niitä antoi.

PS. Nyt nuo Audio 50 APS soitin ja näyttö menee myyntiin...
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.
S204 C 200 CDI 2010
MB Sprinter 311 2009

Paluu Äänentoisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaakl-varaosat.fi