Kirjoittajan ohjeet Hyvät huollot -forumille

Missä kannattaa Mersu huollattaa
Avatar
PR Admin
PR Admin
Viestit: 574
Liittynyt: Ti 11.03.2003 00:59
ViestiLähetetty: To 07.08.2003 18:33
Tänne listataan hyväksi tiedettyjä korjaamoja ja huoltamoita. Yksi huolto per viesti eli jos tiedät monta niin tee jokaiselle oma viestinsä.

Luonnollisestikaan forum ei ole tarkoitettu oman huoltamon tai korjaamon mainostamista varten, tänne halutaan positiivista käyttäjäpalautetta.

Negatiivista palautetta voi antaa "Risut ja ruusut" -palstalla, joskin mikäli tänne on eksynyt huonoksi kokemasi huolto niin käy ihmeessä kertomassa painava mielipiteesi.

Kun lisäät tänne huoltamon, toimi seuraavan esimerkin mukaan niin luettelo säilyy helppolukuisena:

OTSIKKO:

Kuusjoki, Henkka's Garage

VIESTI:

Kuusjoki, Henkka's Garage, Raatalantie 217, 25320 RAATALA
p. 02-1234567
email henkka.rassari@henkkasgarage.fi
http://www.henkkasgarage.fi

Olen käyttänyt tätä korjaamoa jo X vuotta (tai Y kertaa) ja teettänyt siellä muun muassa puslanvaihtoja, jarruremontteja ja stereoasennuksia.

Plussaa: Hinta/laatusuhde oli korkealla, palvelu erittäin ystävällistä, tosi huolellisesti tekevät hommia. Tuntevat W124 ja W123, korjaavat myös Bemareita e28/30/32/34.

Miinusta: Aikataulut eivät yleensä pidä alkuunkaan mutta se näkyy hinnassa. Yllätin kerran mekaanikon tissuttamasta kaljaa keskellä kirkasta päivää autoa laitellessaan.

Suosittelen edullisiin pikkukorjauksiin.TAI:OTSIKKO:

Vantaa, Mechanix Anonymous (MA-service)

VIESTI:

Vantaa, Mechanix Anonymous (MA-service), Lentokentänkatu 24, 00120 Vanda
p. 09-12345678
ei nettisivuja

Olen korjauttanut Mersua täällä jo X kertaa, tehtiin kansiremppa ja vaihdettiin kytkin. Ei mitään valittamista korjauksen jäljessä tai kestävyydessä.

Plussaa: tosi nopea korjaamo, iso ja loistokas paikka jossa on "kaikki kohdallaan". Aikataulut pitävät aina ja jälki priimaa. Erikoistuneet R129-malliin mutta hallitsevat etenkin koneet kaikista Mersuista todella hyvin. Hyvää kahvia ja vaihtomersu alle työn ajaksi.

Miinusta: aika raju tuntitaksa, noin 85€/tunti. Halliin ei pääse kurkistelemaan asentajan olan yli ja olemaan asentajan tiellä joka käänteessä kuten korjaamoissa yleensä. Lipevä automyyjä hyökkää heti paikalle ja yrittää myydä sinulle uuden mersun.

Suosittelen etenkin moottorikorjauksiin.
"Tyytyväisyys on kehityksen loppu ja rappeutumisen alku"

Paluu Hyvät huollot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaakl-varaosat.fi