W211 Sedan 2008 - Takaselkänojan lukitus ei aukea

Mallit, ominaisuudet, varusteet, kokemukset jne.

Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 11
Liittynyt: Ma 28.04.2014 17:00
ViestiLähetetty: To 02.11.2017 17:27
Autossani on kaatuvat takaselkänojat. Mersun lisävaruste. Vasemman puolen takaselkänojan lukitus ei enää aukea? Oikea pelaa ihan normaalisti, mutta vasemman liipasimesta kun vetää, niin mitään ei tapahdu. Onkohan tälle ongelmalle tehtävissä mitään omin voimin?

Kysymykseni voi olla triviaali mutta ongelma on hankala. Takakontissa on oma vipu kummankin takapenkin puoliskon kaatamiselle. Kun oikean puolen vivusta vetää vaikuttaa ihan siltä kuin vastassa olisi sähköinen lukitus. Niin on hento naksaus ettei tunnu siltä että itse olisin salpaa liikuttamassa. Mutta tämä oikea puoli siis toimii. Vasemman puolen vivusta kun vetää niin mitään ei kuulu eikä tunnu. Vipu kyllä liikkuu siitä vedettäessä.

Kai tässä päällimmäinen kysymys on se että onko lukitus sähköinen vai mekaaninen. Ennen tuota tietoa en edes harkktse mitään purkutöitä. Vehon huollossa ei osattu sanoa mitään. Sekin auttaisi jos joku tällä forumilla tietää keneltä kannattaisi kysyä. Ei väliä onko tietäjä harrastaja tai korjaamon guru.


Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 11
Liittynyt: Ma 28.04.2014 17:00
ViestiLähetetty: Ma 19.02.2018 10:58
TIEDOKSI. Vasemman takaselkänojan lukko on auennut kahvasta kaiken aikaa mutta nyt selvisi että selkänoja ei ponnahda eteenpäin avauksen yhteydessä. Kun avauskahvasta laskee irti on lukko taas päällä. Kun selkänojaa työntää eteenpäin samaan aikaan kun vetää kahvasta niin selkänoja taittuu eteenpäin niin kuin pitääkin. Vielä en tiedä mikä on vikana kun tällaista vippaskonstia pitää käyttää. Mutta tarvittaessa selkänoja taittuu ja se on pääasia.

Paluu Muuta Mersuasiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: juusmo ja 3 vierailijaaAUTOIHINvaraOSAT.fi

kl-varaosat.fi

https://Www.AutoDoc.fi