pikakoeajossa uusi cls

Uusien ja käytettyjen Mersujen koeajoraportit.

Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 55
Liittynyt: Ti 15.03.2011 18:15
ViestiLähetetty: Ti 15.03.2011 19:06
Moi!
Enemmän ja vähemmän aktiivisesti on tullut foorumia seurattua parisen vuotta ja lopulta sain aikaiseksi rekisteröityä :D Korkataan palsta tarinoimalla uudesta cls:stä. Varsin kattavasti varusteltu auto on vapaasti kokeiltavana mersun 4matic-kiertueella, suosittelen piipahtamaan jos kiireiltään ehtii kyseessä on kuitenkin suhteellisen harvinaista herkkua.

Uusi cls näyttää livenä erinomaisen hienolta, huomattavasti paremmalta kuin kuvissa. Koeajettu auto on valkoinen ja amg stailattu, joka mielestäni tuo auton ilmeeseen kaivattua särmää. Sisätilojen designia ei voi kuin ihastella; muodot sointuvat edeltäjän tapaan sulavasti yhteen ja commandin näyttökin on saatu integroitua kojelautaan ilman, että se särähtää silmään. Kyseinen auto oli sisustaltaan mustaa nahkaa valkoisilla tikkauksilla yhdistettynä mattapintaisiin puuosiin, olen nähnyt myös koko beigen värityksen joka oli enemmän omaan makuun. Kaiken kaikkiaan materiaalit vakuuttavat; kojelautaa myöten nahkaa, ilmastoinnin suuttimet jämäkän oloista alumiinia, kaikki lokerot avautuvat ja sulkeutuvat tyylikkäästi ilman rutinoita. Ainoa heikkous, joka pistää hieman silmään on eemelistä copypastella otetut radion säätimet keskikonsolissa.

Ei muuta kuin ovessa olevista penkinsäätimistä jakkara kohdalleen, ratti sähköisesti sopivaksi ja vielä penkin muoto puristamaan tiukasti istuimeen ja liikkeelle. Täysin sähköinen ohjaus on aika velmu, mutta toimiva, hitaissa nopeuksissa. Ratti pyörii todella kevyesti jämäköityen kaasua painettaessa. Varsinaisessa ajossa ohjaus on suorastaan sporttisen tunnokas mersuksi :wink: Autosta löytyy distronic etäisyystutka, johon voi säätää sekunnit (ts.metrit) edellä menevään autoon, lisäksi on kaistavahtia, kuolleenkulman vahtia yms turvavarustetta. Sen mitä noita ehti ja uskalsi testata niin tuntui toimivan, ajan kanssa varmaan suuremman hyödyn saisi irti kun oppii käyttämään. Suorituskyky uudessa 350 cdi koneessa on täysin riittävä, etenkin Suomen olossuhteisiin. Eleetön kiihtyvyys ja takavedon sivistynyt käytös yllättivät positiivisesti. Toki ratin läpysköistä vaihtamalla saa räyhäkämpää menoa kehiin. Kaiken kaikkiaan hyvin miellyttävä käytöksinen auto. Rengasmelu yltyy kilpailijoiden (Audi A7) kanssa samalle tasolle, mikä on mielestäni yllättävän korkea. Tosin kaikki on suhteellista muuten hiljaisessa autossa, ehkä pitäisi vaan kääntää Harman Kardoneita isommalle :D

ps. Kokeilin myös E 350 cdi 4matic farkkua,mutta siitä enemmän joskus toiste.

Paluu Koeajot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaaAUTOIHINvaraOSAT.fi

kl-varaosat.fi

https://Www.AutoDoc.fi

Tässä autovarakaupassa