MB W124 250d -95

Uusien ja käytettyjen Mersujen koeajoraportit.

Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 57
Liittynyt: Pe 29.12.2006 17:09
Paikkakunta: Sotkamo
ViestiLähetetty: Ma 12.01.2015 21:35
Hei vaan,

Paluu monen vuoden jälkeen taas mersuharrastuksen pariin tämän auton muodossa. Vajaa kymmenisen vuotta sitten minulla oli 190 250d 10tappisena ja sen myynti jäi kaivelemaan. Välissä oli viisi Volvoa laajalta ikähaitarilta. Nyt kesällä kun tuli auto myytyä niin aloin haikailemaan taas vanhemman mersun pariin. Samalta kylältä löytyi vuoden -95 malli hyvin varustein, sähkölasit ja -peilit, kattoluukku, ilmastointi, käsittämättömän hyvä huoltohistoria dokumentointeineen. Kilometrejä on vaivaiset 530 000km mutta ainut mistä sen huomaa, on vaihdekepin pussi jonka ajattelin teetättää ompelijalla kesällä sitten.

Autoa koeajoin vaivaiset 500km ja heti ensimmäisen parin tunnin sisään tuli olo, että tämä on ostettava. Autolla on tosi hyvä ja tukeva ajaa, koska on uudet alustan osat uusine renkaineen. Yleisilme on tosi siisti ja kaikki toimii moitteettomasti, ellei mittaristossa olevaa löpö- ja öljynpainemittarin omaa elämää oteta lukuun. Tai oikeastaan kello on myös pysähtynyt, mistähän johtuu?
Mitään ylimääräisiä ääniä ei ole, käy tasaisesti ja vedot on tallella. Tuntuu näin ulkomuisista samanlaiselle kuin vuosia sitten omistamani W201 250d 10 venasella koneella. Tässä uudempi 20v.

Pitää lisätä kuvia autosta tähän samaan ketjuun ja mielenkiinnolla seurailla kommentoitteko jotain juttuja mitä kannattaisi ottaa tai olla ottamatta huomioon. Ruostekorjaus on tehty joskus aikanaan hyvin peräkonttiin, ja maalamossa on laitettu etulokasuojat jota en olisi edes kyllä huomannut ellei myyjä tästä olisi minulle erikseen maininnut.

Auton ostin erittäin siistin yleisilmeen, hyvän huoltohistorian ja luotettavan myyjän vuoksi. Innolla odottelen että ilmat lämpiää ja pääsee tuossa pihalla vähän valoisammassa sitä puunaamaan. Kyllä se on tämä mielestäni vähän sama asia kuin moottoripyöräily, jotain jännää värkkäiltävää ja ihmeteltävää aina riiittää näissä vanhemmissa autoissa. Ja kyllä tosiaan tuntuu siltä että ajaa oikealla autolla. Ämpärimuovi loistaa poissaolollaan ja muutenkin on sellainen olo että nämä on tehty kestämään aikaa.

Katsotaan josko tässä miljoonan saisi mittariin, kun hyvällä alulla ollaan!


Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 57
Liittynyt: Pe 29.12.2006 17:09
Paikkakunta: Sotkamo
ViestiLähetetty: Ma 12.01.2015 21:42
Kuva

Paluu Koeajot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaakl-varaosat.fi

kl-varaosat.fi

nettikasinot