Unimogilla liukkailla

Uusien ja käytettyjen Mersujen koeajoraportit.
Avatar
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 367
Liittynyt: Pe 30.07.2004 12:30
Paikkakunta: Porvoo
ViestiLähetetty: Ma 09.03.2009 09:28
Käytiin tuossa männä lauantaina Hyvinkään lentokentällä liukastelemassa opastetusti VPK:n Unimogilla.

Eli tällä:

Kuva

Aamupäivällä ajeltiin ja peruuteltiin hissuksiin ahtaita keilaratoja. Melkosen näppärä peli tuo "normaaleihin" paloautoihin verrattuna. Pitkää keilarataa peruuttaen pujotellessa oli kiva, kun pysty pykältämään isommalle myös taaksepäin suuntautuvassa ajossa :) Ne meni kohtuu vauhdikkaasti ne pujottelut. Ainiin, tuolla kykenee helposti ajelemaan niiden tötsien yli niitä kaatamatta :) maavaraa on sen verran, että melkeen näkyy takana olevien Scanioiden valot masun alta.

Iltapäivästä ajeltiin sitten nopeampia harjoitteita: jarrutuksia, pujotteluja ja väistöjä. Allekirjoittaneella lähti mokki kerran kokolailla lapasesta; pujottelussa vauhdin ollessa noin 50 luokkaa. Kohtuu fiilarit saa siitä, kun tollanen koppi ottaa itse ohjat käsiinsä.

Lopussa pimeällä ajettiin uudestaan aamullakin kokeiltu pikkuinen "hälytysajolenkki", jonka keinotekoisena kiireenä toimi sekkari. Unimogilla ajat olivat luokkaa 2:40-3:00, kun parhaita aikoja kellotteli uudenkarhea Vito ESPeineen, jonka ajat olivat 2 minsan luokkaa.

Uskomattoman p*skat valot tuossa on kyllä, yhtä kaikki -> Jonkin sortin lisäpitkät ainakin täytyy saada. Kolleega ajoi pimeässä hälyajossa kiitsan päässä tehtävässä U-käännöksessä penkkaan, kun ei ennättänyt koko penkkaa näkemään ja siten vauhtia oli liikaa. Pelottavaa.

Melkoista oppia siis. Väistöissä tuntui kyllä hurjalta. Omalle kaistalle palaaminen oli jo melko heiluntaa. Koetan saada kuvia tänne tai tonne fireimages.nettiin jossain kohdin.

Voisin kyllä tuollaista rumbaa suositella kaikille - ajoi sitten raskaalla tai kevyellä kalustolla. Ajoneuvon rajat tulee ainakin haettua.
- Skraba

W124 200D '87 ja vaimon kauppakassi W164 320 CDI '06

Paluu Koeajot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaaAUTOIHINvaraOSAT.fi

kl-varaosat.fi

https://Www.AutoDoc.fi

Tässä autovarakaupassa