M: Matkailuauto varustuksella oleva nelikko Sprinter

Myydään Mercedes-Benz-merkkisiä autoja tai projekteja.

Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 11.03.2005 10:09
Paikkakunta: Etelä-Savon pääkaupunki
ViestiLähetetty: Ke 17.10.2018 10:27
W903 Kuorma-autoksi rekisteröity 5 hengelle. Auto on varusteltu "retkeilyyn" ja kelpaa huoltoautoksi tai vaikka arkiautoksi. Sisältä löytyy kasettivessa + suihku joka on rakennettu siten, että se toimii minkä tahansa vesistönkin äärellä eli nestekaasuinen läpivirtauslämmitin lämpimälle vedelle ja autossa itsessään on myös 130l vesisäiliö. Nukkumapaikat 3 henkilölle ja keittiökin tehty kaapistoineen. Sisällä vielä muutama kohta verhoilematta. Myös auto tehty siten, että ulkopuolisesti on varoitusvilkkuja joten vaikka sit huoltoautoksi sopinee myös. Autossa 2x110ah akut ja takana 360ah solar akku ja katolla 195W aurinkopaneeli. Erilliskytkimellä saa kaikki yhdeksi paketiksi myös. 1500w invertteri löytyy kans. Löytyy myös vesiwebasto ja sisällä webasto airtop lämmittämässä kajuuttaa / takanukkumatilaa.

Itse Auto sitten: 313cdi versio (mahdollisesti ohjelmoitu uudelleen?) vuosimallia 2000 ja jakolaatikossa on myös alennusvaihteet kuten G-Mersussa joten hitaitakin metsävaihteita löytyy ja perässä sähkölukko joten tämä vehje vetää itsensä oikeasti nelikoksi sitä tarvittaessa. Ajettu 336tkm ja toimii ku junanvessa. Alla 3000km ajetut 245/75/16 MT kesärenkaat ja talveksi 225/75/16 asialliset Nokian nastat ja molemmat renkaat aluvantein. Ulkopuolelle laitettu led työvaloja riittävästi ja keltaisia tasovilkkuja niin, että riittää + majakka katolla. Kulutus on 85km/h marssivauhdilla 9,2l/100km ja perässä saa vetää 3500kg. Ei rajoitinta mutta piirturi on jota ei tarvitse huoltaa/käyttää. Takaoviin on asennettu polttoaine kannu ja vararengas joten nekin hollilla jos tarvetta niille.

- Mieluusti ei vaihtoa mihinkään muuhun kuin rahaan mutta jos rahaa tulee tänneppäin ni katellaan tapauskohtaisesti!

- 13.500€/Netto. Auto myydään ilman Comeup vinssiä,(vinssipeti jää paikalleen) ja ilman Aurinkopaneeli systeemejä ja pelkin talvirenkain. Mukaan saa kuitenkin nuo toiset aluvanteet ilman renkaita.

- 15.500€/netto. Comeup Vinssi jossa vetokyky riittävä. Kesärenkaat ja aurinkopaneeli systeemi kuuluvat tähän hintaan!

Auto on Mikkelissä ja kaikista parhaiten tavoittaa nollaviisnolla-9181484 Ostaja soittaa ja pelkkien Kuvien pyytelijät älkää vaivautuko :clap:
Täältä löytyy myyntikuvat https://www.nettiauto.com/mercedes-benz ... r/10021694

Vikoja autossa ei ole :thumbup: se lienee tärkein pointti ja varmasti olis parannettavaa joiltain kohdiltaan. Riippuu mitä hakee reissuiltaan mutta harmaavesisäiliötä ei ole kun en kierrä jodlaamassa karaokea karvanaamarien leireissä ni en tarvitse moista = myös turhaa painoa en halua lisää. Invertteri vois olla vaikka 2500w mutta pärjää tolla 1500w versiolla(uuni toimii ja kahvit tulee) Suihkuvedenlämmitys on myös omien mieltymysten mukaan tehty ja jos haluaa ni lisää sellasen karavaanareiden suosiman kiinteän lämminvesivaraajan ja voip sit olla kuin yksi heistä eikä tule koskaa ulos autosta :wtf: Pieni vesiautomaatti olis paras tolle läpivirtaus vedenlämmittimelle kun nyt on jatkuvatoiminen vesipumppu joten vesi pitää katkasta itse kun ei suihkuta tai sitten rakentaa tohon painekytkimen. Aurinkopaneelin säädin mallia Kiina ja yllättäen ei oikein pääse oikeuksiin paneeli ja 6ah pitäs ladata mutta 3.9ah tulee nyt. Nää ko.asiat ovat niitä näkemysjuttuja mutta mainittu on.
Hiljaa hyvää tulee

Paluu Myydään Mersuja

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaaAUTOIHINvaraOSAT.fi

kl-varaosat.fi

mbosa.fi

https://Www.AutoDoc.fi

www.merteil.fi