Mersun huollot

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
heikkiva
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 42
Liittynyt: La 04.06.2016 05:10

Mersun huollot

Viesti Kirjoittaja heikkiva »

Moi,
ostin LänsiAutosta reilu viikko sitten CLK mesen mittarissa 188000 km vm2007 320 cdi- koneella, tuotu hollannista 2012, en ole kyllä ihan varma noista kilsoista, suomessa autolla on ollut yksi omistaja jonka kanssa olen jutellut, auto on kuulemma toiminut hänellä erittäin hyvin ( oli vahtanut sen pakuun kun on tarvii sitä työssä). Avain on aika kulunut ja nahkapenkin reunassa on vähän jälkeä turvavyöstä. Tosin tossa se turvavyö hankaa sitä penkkiä joka kerta varsinkin jos on lyhyt kuski.

Siihen on tehty huollot ja vaihdettu vaihteisto öljy edellisessä huollossa, mitä muuta pitäisi tehdä? Ajattelin viedän sen peräöljyjen vaihtoon, se ei liene ihan kauheen kallis työ? Näyttäisi siltä että sen vois tehdä melkeen itsekkin?


No kun meidän meidän perhe siirtyi VW:stä meseen 20 vuoden volkkarilla ajon jälkeen, niin vaimo osti perjantaina 2008 C220CDI ajettu 170000 km farkun, huoltokirja ok, suomiauto. Vaihteistoöljyt vaihdettu just. Mitäs täälle sitten kannattaisi tehdä? Tämä on siisti kun sika pienenä jopa täydellinen pois lukien millin naarmu konepellissä ( onko alumiinia) ja keinonahka penkit jotka ei oo ihan nappaa.


Entisenä VW kuskina ihmettelen miksi en ole aikaisemmin ostanut mersua? Maantiellä tuon 3 litrasen dieselin ja 1.8 pensaturbovolkkarin ero on se että kaasua mersussa ei tarvi painaa lattiaan ohituksissa. Ja on siinä muutama muukin ei mitattavissa oleva ero.

Näissä taitaa olla huoltovälin ilmaisin?
Vastaa Viestiin