Ensimmäinen mersuni

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Avatar
Nastamuumio
Mersumies
Mersumies
Viestit: 977
Liittynyt: La 14.06.2014 20:01
Paikkakunta: Hämeessä pissitään

Re: Ensimmäinen mersuni

Viesti Kirjoittaja Nastamuumio »

Grillillä saa vain epäterveellistä ruokaa tai turpaansa ja kumpaakaan ei voi kenellekkään suositella. Tosin lihis käristeellä klo 03.00 on kova juttu 8). Joskus on tullut polkupyörän suuntamerkistä leukaankin, se oli kanssa kova juttu mutta ei niin mieltä ylentävää, vaikka ei siihen kuole ja ajan kanssa siihen jopa tottuu.
Parhaat ranskalaiset saa yleensä paremmista ravintoloista jos perunoista puhutaan. Yhtään autoa en ole grilliltä ostanut.

Kerran kuulemma mannet osti ranskiksia grillillä ja sanoi että: Mennään Pössöön syömään :lol:
Ei ole niin pientä hommaa, etteikö se menisi hiukan pieleen

**************************************************
W211 320 4MATIC be -04
Latexi
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus
Viestit: 2
Liittynyt: Ke 04.01.2017 18:05

Re: Ensimmäinen mersuni

Viesti Kirjoittaja Latexi »

Laitetaampa uudestaan...
Latexi kirjoitti:Terve taas, Kirjoittelin ennemmin tuolla nimimerkillä "ruosteenrappaaja", mutta en tiiä onko ylläpidon puolesta poistettu tuo vai miksi tuolla nimimerkillä ei voi kirjautua.. Mutta asiaan, tähän asti mese toimi hyvin, mutta nyt on alkanut käynnistysongelmat. Kylmänä pitää aina 2-3 kertaa startata että lähtee ja kun käynnistyy, niin käy heti tasaisesti. Lämpimällä lähtee eka startilla, mutta silloinkin kone pyörähtää 4-5 kertaa. Tänään huomasin auton alla noin 40cm leveän lammikon polttoainetta joka pikaisella tutkimisella näkyi tulevan kp-pumpun juuresta. Onko tuolla kp-pumpun akselilla jotain o-renkaita tms, jotka voi vaihtaa? Ja mistä tietää, että onko tuosta edellinen omistaja nostanut rail painetta, kun tuntuu että tuo kusee jatkuvasti jostain nurkasta diisulia?
Vastaa Viestiin