Jäykkä-Väykkä

Mersujen (ja vain Mersujen tai suoraan niihin liittyvät) korjaustarinat, -ohjeet ja muut vastaavat projektikertomukset.
Vastaa Viestiin
pekkakoo
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 323
Liittynyt: La 09.04.2005 12:02

Jäykkä-Väykkä

Viesti Kirjoittaja pekkakoo »

KL-Varaosat ystävällisesti myi autooni uudet Bilstein-originaali-iskarit; asennuskertomus on lyhyt ja ytimekäs; mitä onnistunein metsäremontti kotipihassa ja osin tallissa. Ja mikä parasta... :D aikaisemmin hiukan levoton ja puoliveltto Väykkä muuttui jäykäksi. 8) . Hinta vain oli aika suolaisen oloinen nimittäin 112 ecua oer nurkka, tämän forumin nimen mainitseminen pudotti hintaa 5.1%, odotin tosin sitä luvattua (?) kymmentä.

Autossa olleet iskunvaimentimet olivat ihan alkuperäiset; vuosileimat "95" ja "mersun tähti" löytyivät kuorista eivätkä nyt sentään ihan loppu vieläkään olleet, Turun katsastaja vuosi sitten mittarillaan kertoi kunnon olevan hyvä.

Pikaisen koeajon jälkeen voin vain suositella!
mbe220d
CustomMB
Mersumies
Mersumies
Viestit: 723
Liittynyt: Su 20.06.2004 21:25

Viesti Kirjoittaja CustomMB »

Poistettu
Viimeksi muokannut CustomMB, Ke 02.05.2012 10:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
pekkakoo
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 323
Liittynyt: La 09.04.2005 12:02

Viesti Kirjoittaja pekkakoo »

Helppo...joku totesi suurimman työn olevan työkalujen etsimisessä, pitää paikkansa. Periaatteessa puoli tuntia per nurkka otti minulla aikaa, enkä ole mikään tekniikan tohtori en suinkaan, joskus aina vain itekseni jotakin näpertelen. Takaluukun sisäverhousta joutui hiukan purkamaan, etupäästä murhetta alkuun tuotti oikean puolen yläpään mutterit, ovat sähkömuovirasian vieressä ikävästi piilossa. Vaan liikkuu se rasia tieltä pois tai sitten niinpäin että pyörittelet sitä iskarin männänvartta ja pitelet mutteria paikoillaan. Tietty siten että alkuun nostatat tunkilla tms. iskarin paikoilleen tiukasti, ei tarvitse kuin kiristää tiukalle lopuksi. :D
mbe220d
Vastaa Viestiin