w203 kumma ääni?

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
Avatar
Kooman
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 81
Liittynyt: Ti 10.08.2010 20:55
Paikkakunta: Ylöjärvi

w203 kumma ääni?

Viesti Kirjoittaja Kooman »

Tere. Äänen perässä juostaan. Auto 270cdi vm.-02. Eli, kun auton sammuttaa, konehuoneesta kuuluu tasainen ääni, joka yleensä on loppunut siihen kun ovet lukkoon ja valot sammunut. Vaan eipäs tänään. Ääni jatkui jo liiankin pitkään, sitten vaimenee pikkuhiljaa. Jotenkin, ehkä, mahdollisesti oon käsittänyt että kyseessä olisi sähköinen lisälämmitin, kai. Joka kerta se kuulunut on kun auton sammuttanut olen, mutta tänään tuo ääni kuului aika kauan sekä aika kovaa. En tuota ehtinyt sen paremmin tutkia, ihmetytti vain kun ääni kuului jo liiankin selvästi. Siis jos joku käsittää mistä moinen ääni voisi tulla, olisin kiitolinen jo alustavasta tiedosta. Tarvii tutkia paremmin kun aikaa on enemmän...Kiitos.

Sen verran lisätäkseni, ääni kuuluu myös kun moottori on päällä, mutta hiljaisena. Moottorin sammuttaessa ensin kovempi ääni joka heti vaimenee, sitten loppuu pikkuhiljaa. Kuulostaa että joku sähköjuttu siellä pyörii, ja ääni ei kyllä ole ihan normaali. Ajatuksia?
Avatar
Villy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 53
Liittynyt: Ke 05.11.2008 11:31

Re: w203 kumma ääni?

Viesti Kirjoittaja Villy »

Itsellä ainakin ääntää tuo alipainejärjestelmään liittyvä paineensäädin. Elikäs autosta edestä katsottuna ihan siinä vasemmassa etukulmassa oleva motikka.
ECP antoi osalle numeron A0005450527 ja nimeksi pressure converter, actuation charger... Toisaikainen palikka :D Välillä hyvinkin hiljainen ja toisinaan pitää hirmuista messua. Tämä vois sopia kuvaukseen, koska ajankohdat natsaa siihen, miten omastakin tuo surina kuuluu. Viisaammat korjatkoon.. Vuosmallin perusteella autossasi tuskin tuota hiukkasloukkua on, joten siihen liittyvän jälkipolton ja sen aiheuttama pöhinä voitais sulkea pois.
Vastaa Viestiin