W210 -99 päivitys

Mersujen (ja vain Mersujen tai suoraan niihin liittyvät) korjaustarinat, -ohjeet ja muut vastaavat projektikertomukset.
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

W210 -99 päivitys

Viesti Kirjoittaja maxy »

Kaikki tämä sai alkunsa viime talvena, kun mahdollinen appiukko-ehdokas sanoi: ”Kuinka nuori mies viitsii ajaa ”paappa”-mallin mersulla?”. Se sattui arkaan kohtaan, jotain oli siis pakko tehdä! :roll:

Osien etsintä alkoi! Helmikuulla löytyi facelift-mallin vakio etupuskuri, vilkkupeilit ja sivuhelmat. Uudet AMG-replikavanteet maaliskuulla. H&R madallussetti ja Avantgarde-maski seurasivat perässä. Valtava määrä lasikuitua ja pakkelia läheisestä veneliikkeestä. Edellytykset olivat kasassa, enää valtava määrä työintoa ja ylimääräinen aika odottivat tuloaan… Toukokuulla sitten projekti potkaistiin käyntiin ja sillä tiellä ollaan vieläkin! :)

Aloitettiin madalluksella, johon lauantaipäivä vierähti liian suurien :( jousipuristimien haitatessa työnopeutta. Peräkoukkua ei autossa ollut ja sen hankinta oli välttämätöntä. Irrotettava koukku kiinni (joka on homman tehnyt niin tietää, ettei se ole aivan parin tunnin juttu, jos kunnolla tekee). Hetken ajelun jälkeen seurasi auton purku lasikuidutukseen ja maalaukseen: puskurit, ovien sivulistat, peilit, kahvat ym. irti ja auto talliin pukeille. Sisälokasuojat + muut kotelot irti ja ruostevaurioiden tarkistus käyntiin, onneksi pahempaa ei löytynyt! Ovien sisälistojen alle kuitenkin oli suolavesi päässyt ja ruskeita pilkkuja näkyi, ne lähtivät kuitenkin kevyesti hiomalla ja uusi maali + lakka päälle ja hyvältä näyttää. Sama oli tapahtunut takaluukun rekisterivalojen koteloon kannat aivan hapettuneet, pelkkä kosketus ja poikki napsahti! Hiontaa ja maalia pintaan jälleen, valot kantoineen vaihtui ledimallisiin! Nyt täytyy antaa ääni sisälokasuojille, vaikka kuraa olikin hieman kertynyt niin lokasuojissa ei ollut ruosteen pilkkua. Kotelojen massaus ja suojat kiinni. Sama tehtiin pohjalle, kun edellisestä kerrasta oli 5 vuotta ( auto on vm. 1999 ja uutena tehtiin massaus).

Puskurit olivat seuraavana vuorossa: etupuskuri ei saanut jäädä vakioksi, lisää helmaa ja sivulistat umpeen! :D

EDIT: Pahoittelen, mutta tällä hetkellä vain kuvat 5-9 toimii! :shock:

Kuva 1

Kuva 2

Kuva 3

Ensimmäinen lasikuituprojektini kun oli, niin hieman hirvitti tulos :shock: … Muotit syntyi kohtalaisen helposti, myöskään kuidutus ei tuottanut ongelmia! Pakkelointi ja tasaisen maalauspinnan saanti sitten vaati kymmeniä tunteja, välillä oli parin päivän tauko, mutta työssä kiinni piti auton puuttuminen käytöstä (sijaisautona Nissan Micra, liian kova hyppäys mersusta 8) )! Helmat onnistui lähes kerralla, mutta etupuskuri tuotti päänsärkyä! Myös takapuskurin helmoja ajattelin muotoilla, mutta usko loppui ja se projekti siirrettiin myöhempään ( syksyllä taas käynnistyy)! Kun vihdoin sain osat hiottua, vein ne tuttavalle maalaukseen, vaikka ruisku löytyy itseltäkin niin varmistelin tasaista maalipintaa ja tilaakaan ei ollut ylimääräistä! Näin jälkikäteen olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen, toki uusia ideoita on jo tullut ja luultavasti uusi puskuri valmistuu talven aikana (en lupaa kuitenkaan)! Näin kuukauden alla olon jälkeen muutamia kolhuja on jo tullut ja ehkä pahimpana on sellainen PIENI seikka, etten pääse vuokra-asunnon pihaan etuperin vaan ainoastaan peruuttamalla (tyttöystävä innostui erityisesti)! Se on aina parista sentistä kiinni…

Kuva 4

Kuva 5

Kuva 6

Kuva 7

Kuva 8

Kuva 9

Nyt on viimeisimpänä ollut jarrujen päivitys: taakse uudet levyt + palat ja seisontajarrukengät, eteen reikälevyjä etsiessä ostanut vasta uudet palat odottamaan levyjä. Musiikki puolelle etsimässä näyttöä lisäksi ja sille sopiva paikka (katto / kojelauta)! Audiosta vastaa Sonyn palikat: soitin, 2*vahvaria, 2*Pioneer subia… Juuri hankitut kokonaan kirkkaat takavalot löytävät paikkansa viikonloppuna! Sinistä valonauhaa ja yksittäisiä ledejä laitetaan sisälle HYVÄN MAUN rajoissa, varoen ettei pilata kokonaisilmettä! Myös vilkkupeilit on tällä hetkellä jäissä, kun en haluaisi nyt alata ”peittämään” sivuvilkkujen paikkoja, joka vaatisi etulokasuojien maalausta vaan suunnittelen koko auton maalausta ensi kesänä, jos keksisi jotain muuta samalla!

Kuva 10

Muille vastaaviin projekteihin onnea ja pitkäjänteisyyttä! Varsinkin kun itse on ollut töissä koko projektin ajan niin tuo YLIMÄÄRÄINEN aika on vähissä (tyttöystäväkin on maininnut silloin tällöin tästä auto”harrastuksesta”). Mutta minkäs teet kun haluaa erottua massasta! 8)

T: Maxy
Viimeksi muokannut maxy, Su 22.10.2006 19:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
timi-lin
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 144
Liittynyt: Ti 22.02.2005 17:52
Paikkakunta: keski-suomi

Viesti Kirjoittaja timi-lin »

aika siisti tuli väykystä!olen itekkin harkinnu laittaa ton uudemman mallin etupuskurin...käykö se suoraan vai mitä pitää muuttaa?ainakin se valonpesuri kohta,mitens muutit sen?
W210 220D
Avatar
T-mu
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 210
Liittynyt: Su 29.02.2004 09:42
Paikkakunta: Vaasa

Viesti Kirjoittaja T-mu »

Niin toi on maxy sun auto mitä ihmettelin KappAhlin kulmalla viimeviikolla :D Upeeta että väykkyäkin näkyy nyt rakenneltuna 8)
C250TDT ..niin niin mutta se on kesken..
Avatar
Timo L.
Moderator Admin
Moderator Admin
Viestit: 14016
Liittynyt: Ti 11.03.2003 19:16
Paikkakunta: Savonlinna

Viesti Kirjoittaja Timo L. »

Maulla tehty. Onko takahelmaan tulossa jotain, koska nyt näyttäisi jäävän turhan kevyen näköiseksi. Ai niin, mutta sitten et pääsisi asunnon pihaan ensinkään... :oops:
Näissä merkeissä
----
2008 R 320 CDI L 4Matic
1994 E 300 Turbodiesel T 4Matic
1990 300 CE
1990 260 E 4Matic
1983 300 TD Turbodiesel
1982 W123 siena rot punaisia verhoilun osia myytävänä
www.classicdata.fi
Avatar
petri.n
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1124
Liittynyt: Su 22.02.2004 19:23
Paikkakunta: Heinävesi

Viesti Kirjoittaja petri.n »

Tuolla ei pystyisi täällä ajamaan ollenkaan. :cry: Siisti peli kuitenkin.
Avatar
Juhis.
Tuningspesialisti
Tuningspesialisti
Viestit: 2328
Liittynyt: Ti 08.04.2003 01:12
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Kirjoittaja Juhis. »

Varsin mielenkiintoinen projekti, sattuneesta syystä. :wink:

Etupuskuri on ainakin mukavan erilainen, jouduttu katkaisemaan keskeltä, ja jättämään yläosa pois, kaikkihan käy kun pistää käymään. Mulla on kanssa varastossa tuollainen uudenmallinen puskuri odottelemassa, mutta löytyi sitten myös kuituinen "fakelift"-puskurinjatke, niin varmaan tulee laitettua se.....kuhan joskus olisi aikaa. :lol: Joten jos jolllain tarvetta puskurinaihiolle, niin saattaisi olla ylimääräisenä. Pitäisi laitella joskus myyntiin.

Toivonmukaan takavalot sopii hopeanväriseen autoon.
Mersuharrasteet:
W219 CLS 350
C124 230 CE (Vuodesta 2003)
C124 230 CE (projekti)
C208 CLK 230 Kompressor
C209 CLK 240
Muut harrasteet:
Porsche 911 (993 Gemballa)
Ford Mustang Cobra 1997
Mitsubishi Eclipse 1997 "Fast & Furious lookkeri"
Jaguar XJ6 Sovereign 1996
EMW R35 vm. 1955
CustomMB
Mersumies
Mersumies
Viestit: 723
Liittynyt: Su 20.06.2004 21:25

Viesti Kirjoittaja CustomMB »

Poistettu
Viimeksi muokannut CustomMB, Ke 02.05.2012 11:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Juhis.
Tuningspesialisti
Tuningspesialisti
Viestit: 2328
Liittynyt: Ti 08.04.2003 01:12
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Kirjoittaja Juhis. »

PaHa kirjoitti:
Juhis. kirjoitti:mutta löytyi sitten myös kuituinen "fakelift"-puskurinjatke
Saakos udella että mistä löysit nuo etu- ja takapuskurin jatkeet? Kiinnitys vanhan päälle, ja tyyriit tietty? :roll:
Foorumin myyntiosastolta bongasin, eipä olleet hirmu kalliit, pari sataa. Jotain noita Latvian tuotteitahan ne on että pienellä sovittelulla.... :wink:
Mersuharrasteet:
W219 CLS 350
C124 230 CE (Vuodesta 2003)
C124 230 CE (projekti)
C208 CLK 230 Kompressor
C209 CLK 240
Muut harrasteet:
Porsche 911 (993 Gemballa)
Ford Mustang Cobra 1997
Mitsubishi Eclipse 1997 "Fast & Furious lookkeri"
Jaguar XJ6 Sovereign 1996
EMW R35 vm. 1955
Avatar
Daimler
Mersumies
Mersumies
Viestit: 616
Liittynyt: La 05.04.2003 07:33
Paikkakunta: RedNeckWonderland P-Karjala

Viesti Kirjoittaja Daimler »

Mitäs se appiukko-ehdokas nyt sanoo??
on mulla ollu joskus mersuja(kin).
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Kiitos vaan palautteesta (kun ei paljon pahaakaan tullut)!

Kyllä kyseinen puskuri meni ihan heittämällä, toki lampunpesijöiden päälliset muovihitsasin kiinni, katkaisin täysin suoraan yläreunan ja ne lampun väliin menevät osat pois kokonaan. Muuten aika helppo sopivuus! Rohkeasti kokeilemaan ja tietenkin neuvon parhaimman mukaan, mutta en ole itsekään mikään asiantuntija, kuitenkin uutta projektia taas etsimäs, jos jotain erilaista ja uudenaikaista kehittäis! :twisted:

http://www.cc.puv.fi/~e0200964/puskuri.jpg

Takapuskuriin olen tehnyt jo valmiit muotit, jotka jatkavat samaa linjaa kuin sivulevikkeet, mutta pelkään että tulee liian "raskaan" näköinen, joten pitää nyt vielä miettiä mitä keksii... Mutta sitten pihaan peruuttelu vaikenee ENTISESTÄÄN ja tyttöystävä luultavasti ei suostu ajamaan ollenkaan (ei välttämättä paha juttu 8) )!

Tunnustan, että auto oli KappaAhlin edessä parkissa (en edes yritä vakuuttaa etten ollut kyseisessä kaupassa, uskokaa nyt vaan). Ainut tapa saada auto parkkiin Vaasas (kadulle ja maksaa parkkimaksu), kun ei voi enää hyödyntää citymarketin alaparkkiakaan / toriparkkia sattuneesta syystä! Yritän ulkoiluttaa autoa mahdollisimman paljon, jos (T-mu) tuut vastaan niin tuu juttuihin rohkeasti!

Uskon että hopeat takavalot sopii hyvin tyyliin, toki pidin punaisistakin (maalasin kokonaan punaisiksi, myös peruutusvalot) kun ne sopi jarrusatuloiden kanssa... Kokeillaan nyt kuitenkin!

Niin ja se appiukko-ehdokas tokaisi hetken katsottuaan: " Nooh, ootko tehnyt kunnan kanssa jo lumenauraus sopimuksen kotitiestä!"

T: Maxy
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Nyt tuli viikonloppuna takavalot kiinnitettyä ja samalla huomasin pikku ruosteen alun apukuskin puolella takavalojen alla. Hiontaa, uutta maalia ja lakkaa ja valot kiinni, menivät kyllä kivutta ilman sovittelua! 8)

Kuva

Nyt on seuraavaksi vuorossa audiopäivitys hyttipuolelle kun sopivat elementit on haalittu kasaan!

T: Maxy
Jani M
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 376
Liittynyt: Ma 02.08.2004 22:56
Paikkakunta: Kärkölä

Viesti Kirjoittaja Jani M »

Mistäs muuten ostit nuo takavalot ja paljonko piti maksaa?
Itse olen samoja miettinyt, kyllä nuo on kuitenkin paremman näköiset kuin ne tummemmat.
W213 220d -17 AMG
Ex:
W212 350cdi -12 AMG
W204 220cdi -08
W211 400cdi -04 AMG
W210 290td -96 DEMEC
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Juhiksen kanssa kauppoja tehtiin valoista! FK:lta löytyy täysin vastaavat hintaan 158e + pk, mutta itse en oikein enää luota sen kaupan palveluihin tai tarkemmin sanottuna toimituksiin (luvataan kuuden viikon toimitusaikaa ja yli kolme kuukautta heilahti eikä tavaraa tullut...)! Silloin kun kyselin valoja kyseiseltä firmalta niin hyllyssä ei ainakaan ollut yhtään, joten tilaukseen olisi mennyt ja siihen en halunnut ryhtyä! Saksan maalta suoraakin voisi olla helpompi ja ehkä edullisempikin tapa! :roll:

Katselin myös tummempia valoja, mutta kyllä mielestäni paremmin sopii tummaan autoon tummat valot ja vaaleaan kirkkaat! Makuasioitahan nämä ovat mutta se on minun mielipide! Harmittavaa vaan on että takavalojen valikoima tähän malliin on niin suppea, itse en löytänyt muita mahdollisia kuin nämä! Kunnon lexus-valot olisi mieleen enemmän.. 8)
Jani M
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 376
Liittynyt: Ma 02.08.2004 22:56
Paikkakunta: Kärkölä

Viesti Kirjoittaja Jani M »

Tuo FK:n hinta kuulostaa ihan mukavalta, mutta toimitus taas ei. Aika vähissä on takavalojen mallit väyryseen. Kyllä tuo kirkas tällä hetkellä paras malli on. Kunnon Lexuksia olen itsekin yrittänyt löytää. Pitänee vielä talvi katsella, jos ilmestyisi vaikka uusia malleja. Ensi kesänä on uudet valot kyllä hankittava.
W213 220d -17 AMG
Ex:
W212 350cdi -12 AMG
W204 220cdi -08
W211 400cdi -04 AMG
W210 290td -96 DEMEC
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Kyllä se kivasti nuorentaa näköä, mutta alkuun pääsee myös jos alkuperäiset takavalot modifioi: itsellä maalattuna kokonaan punaisiksi (myös peruutusvalot)! Sillä miellytti hetken silmää ja oli oikeastaan aika hyväkin, mutta nuo sitten vei voiton lopulta! Toivotaan että valikoima kasvaa... :D

Nyt olen projektissa pitänyt hetken taukoa ja kerännyt akkuja täyteen! Nyt lähdetään sisustan kimppuun :twisted: ... Musapuoli kaipais päivitystä, ehkä myös subbaripuolelle jotain! Laitan kuvia nykyasennuksista kun ehdin ja ehdotuksia päivitykseen otetaan vastaan...

T: Maxy
CustomMB
Mersumies
Mersumies
Viestit: 723
Liittynyt: Su 20.06.2004 21:25

Viesti Kirjoittaja CustomMB »

Poistettu
Viimeksi muokannut CustomMB, Ke 02.05.2012 11:45. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Morienttes!

Nyt täytyy sanoa, että takapakkia on tullut oikein kunnolla:

1. Toisessa topicissa jo kerroinkin kuinka hienosti itse ajoin etupuskurin hajalle katukiveykseen, alareunan lisäys murtui molemmilta puolilta oikein kunnolla! Ajan puutteessa liimatiivistys aineella kuntoon ja lapin reissulle. Nyt ensi viikonloppuna vakiopuskin, kokonaan korinväriseksi maalattuna, kiinni ja "thyyning" puskin remonttiin, uutta ideointia ja mahdollinen 2 cm:n poisto ja puskin arkikäyttöön sopivammaksi muutettuna ja uudelleen maalattuna kiinni keväällä!

2. Kesärenkaiden (235/45/17) pois vaihdon jälkeen talvinakit alle (195/65/15), huomasin auton mataloituvan hieman! Periaatteessa ei pitäisi muuttua, koska profiili pysyy oikeana! Mutta vaikuttaako asiaan se, että talvirenkaat on korkeampi profiiliset ja ne "painuu" enemmän silmämääräisesti vaikka paineet onkin oikeat!??? Joten nyt asunnon pihaan tulo on tullut mahdottomaksi, sivuhelmat tulee maata pitkin koko kynnyksen matkalta, lasikuitupöly leijuu pihassa ja naapurit hymyilee! :evil: :evil: No elämä on!
Eli ei voi sanoa muuta kuin: Ei riemulla rajaa kun mersulla ajaa! Mutta itseaiheutettua ku kaikki on niin ei voi mitään...

Toki renkaiden vaihto tuli välttämättömäksi kun lapista tultiin viime viikolla kesärenkailla niin lipoista tahtoi olla, tunsin diisselin voiman oikein kunnolla, kuin aito AMG ikänä! Mutta väsy tuli 200 km jälkeen, ku kieli keskellä suuta päästeli ja matka oli siinä vaiheessa vasta alkutaipaleella! En suosittele kenellekään!

Asunnon vaihto on tässä mielessä ollut, tunneäly toki ehdotti auton vaihtoa tai edes muokkausta ajettavaan muotoon, mutta eihän se käy! Ulkonäkö ennen kaikkea...

Muuten remonttia on tullut tehtyä, Defa sanoi sopimuksen irti, vastus oli kuin uusi mutta ei vaan toiminut, outo juttu! Etulevyjen vaihto reikämallisiin nyt tapetilla tulevina viikonloppuina, alkaa olla aika kuluneet, taakse jo päivitin uudet kesällä! Hifipuoli odottaa multimediaspektaakkelia, mutta kun mielessä pyörii subbarien koteloiminen paremmin, nyt lähes lupaudun laittamaan kuvat tämän hetkisistä! Toki lottovoitto helpottaisi rakentamista kummasti, mutta budjetin mitoissa kun mennään niin mietittävää on mihin panostaa! Pieni :evil: tutus kun on ollut katsoa korisarjan hajoamista niin se on rajoittanut uuden tekemistä, mietin jo pariin kertaan myymistäkin mutta haasteet on tehty voitettaviksi joten kokeillaan vielä! Lupaan päivittää kuvia tällä viikolla...

T: Maxy
CustomMB
Mersumies
Mersumies
Viestit: 723
Liittynyt: Su 20.06.2004 21:25

Viesti Kirjoittaja CustomMB »

Poistettu
Viimeksi muokannut CustomMB, Ke 02.05.2012 11:45. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Morienttes!

Kiitos PaHalle hyvästä laskurista!
Voit itse vaikka laskee tuolla => http://www.autosound.fi/rl/index.htm


Siinähän ilmeni selvästi eroa, juuri sen verran että auto on helmoista kiinni! :x

Oppia ikä kaikki, juuri niin kuin sanoitkin, että pikku hiljaa kehittyy malli joka sopii joka paikkaan! Helpotusta toisi jo pois muutto Vaasan ylämäki/mukulakivi kaduilta takaisin tasaiselle kotiseudulle!

Renkaista (ilmeisesti kesärenkaista oli kysymys) ei ole pahaa sanottavaa, yllätyin ajettavuuden säilymiseen noinkin hyvänä. Ei pahemmin uraherkkyyttä, rengasmelu on ainoa huomioitava asia ja sen huomasi heti entisten 205/65/15 kesärenkaiden jälkeen! Tuttu kauppias kun oli vanneasioissa niin hän peljätteli ajettavuuden menevän trukkityyliseksi, kun omassa autossa oli ajettavuus kärsinyt todella paljon, mutta ONNEKSI näin ei käynyt mersun kohdalla! 19" olisi seuraava etappi, mutta sitten ajettavuus jo varmaankin huomattavasti kärsii! Tiedä häntä..

Defasta vielä, voin vakuuttaa ja vannoa ettei kuivana ole kokeiltu ja vastus oli kuin paketista otettu! Mutta mittarilla varmistettuna mykkä oli! No eipä se mitään, nyt on uusi kiinni ja toimiipa se ainakin!

T: Maxy
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Nyt päivitystä raporttiin!

Näin todellisen talven partaalla (+9 C) piti vaihtaa vakiopuskuri tuning version tilalle! Tuning versio sai syksyn mittaan siipeensä urakalla:

Kuva

Ja toiselta puolelta:

Kuva

Tämähän ei tahtia hillinnyt, paremminkin kiihdytti, lopulta tuntui ajelu siltä että p :twisted: :twisted: skaks vaan ku muutenkin on, mutta säilyi siitä suurin osa ehjänä ja yllättävän hyvin liimamassa korjaus piti syksyn ja ei näyttänyt aivan pahimmalta! Nyt talven aikana 2 cm lähtee pois eli nostetaan etupään maavaraa hieman, ilmanohjaimet luultavasti muotoillaan myös toki pelottaa niiden kesto maakosketuksissa! Nyt "talven" ajan ajellaan huolettomasti vakiopuskin:

Kuva

ja sama edestä (mukana myös vakiokuntoinen (likainen kuin mikä) yksilö, odottaa inspiraatiota ja ylimääräistä aikaa iskeä siihen pikku tuninkia! Hyvä vertauskohde omaan):

Kuva

Ei se aivan hirveä ole vakionakaan, mutta uppoaa massaan niin täysin että hävettää! No kesällä sitten taas! Pihaan pääsy huoliin sain vastauksen: vakiopuskurilla saadaan auto nyt etuperin ja ilman maahan koskemista pihaan eli levikkeetkin säästyy! Mahdollisimman vinossa vaan, ihme kun peruttamalla ei onnistunut kun tähän asti on joutunut peruuttamaan ku tuningpuskuri laahas maahaan! Nyt yksi murhe pois! :lol: 8)

Sitten audiopuoli! Tämän hetkinen asennus näyttää tältä:

Kuva

Kuva

Lattiassa (vararenkaan sisällä) upotettuna pioneer impp 10", omassa erillisessa laatikossa eri 15" kuin aiemmin kokeiltavana, mutta nyt lähden tekemään koteloa 2* 15" erilliselle subbarille, taidan siirtyä takaisin pioneeriin tai jbl:ään! Suosituksia?? Vahvistin "seinällä" sama kuin aiemmin, toinen luukun reunalla SPL, muistaakseni, myös kokeiltavana, ei näy kuvissa hyvin! Ne voisi paremmin "piilottaa" mutta en halua luopua vararenkaasta koska siellähän olisi tilaa koko arsenaalille! Uusinta koko kokoonpanolle on tulossa, purkamaan alan melko pikaisesti ja sorvin ääreen vaan eli lasikuitu keittiöön! :shock:

Tällaista ja paljon muuta mitä nyt unohtuu...

T: Maxy
CustomMB
Mersumies
Mersumies
Viestit: 723
Liittynyt: Su 20.06.2004 21:25

Viesti Kirjoittaja CustomMB »

Poistettu
Viimeksi muokannut CustomMB, Ke 02.05.2012 11:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Mikko T
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 136
Liittynyt: Ma 15.12.2003 21:15
Paikkakunta: Loimaa

Viesti Kirjoittaja Mikko T »

Ledit toimivat. Itsellä ei ainakaan ole ollut ongelmia. Mitä nyt tuli ihan vaan kokeilumielessä testattua sinisiä lediparkkeja :lol: Valoviasta ei valittanut. 8)
W639 "130Cdi" -07
W124 300TD -91
Ex:
W210 "Germanium" -01
W203 270T AMG Avantgarde -02
W124 200D -87
W124 250TD -94
W124 250D -94
CustomMB
Mersumies
Mersumies
Viestit: 723
Liittynyt: Su 20.06.2004 21:25

Viesti Kirjoittaja CustomMB »

Poistettu
Viimeksi muokannut CustomMB, Ke 02.05.2012 11:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Juhis.
Tuningspesialisti
Tuningspesialisti
Viestit: 2328
Liittynyt: Ti 08.04.2003 01:12
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Kirjoittaja Juhis. »

PaHa kirjoitti:Ok. Sitten ei muutakuin ledejä ostelemaan, valkoiset tokiki. Tarttis vain vielä löytää jotkut extra kirkkaat/tehokkaat jotta niistä olis jotaki hyötyäkin, joten ei muutaku ettimähän.. motonettiä aattelin koittaa. Ja toisen nastan kannasta kait joutuu viilailemahan pois muistaakseni, kun 6watin halogeenis oli eri kohdalla.
Motonetistä ostelin pari ledipolttimoa (lasikantapolttimon kantaan), nii kyllähän tuo Väyrysen Paavo ystävällisesti mittaristossa Lontooksi vaan kertoo että ois polttimo palanut....ehkä Mikolla on tiedossa paremmat leditoimittajat. (jos et tuo facelift-mallissa ole palaneen polttimon havainnointiproseduuri jotenkin eritavalla toteutettu.)

Eipä noista ainakaan mitään pitänyt viilailla. Mut harvemminpa on tullut muutenkaan törmättyä 6 W halogeenipolttimoon. :wink:
Mersuharrasteet:
W219 CLS 350
C124 230 CE (Vuodesta 2003)
C124 230 CE (projekti)
C208 CLK 230 Kompressor
C209 CLK 240
Muut harrasteet:
Porsche 911 (993 Gemballa)
Ford Mustang Cobra 1997
Mitsubishi Eclipse 1997 "Fast & Furious lookkeri"
Jaguar XJ6 Sovereign 1996
EMW R35 vm. 1955
CustomMB
Mersumies
Mersumies
Viestit: 723
Liittynyt: Su 20.06.2004 21:25

Viesti Kirjoittaja CustomMB »

Poistettu
Viimeksi muokannut CustomMB, Ke 02.05.2012 11:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Morienttes!

Kyllä olen itsekin paininut ledien kanssa: tällä hetkellä on valkoiset ledit nokalla! Ensimmäisten ledikokeilujen kohdalla oli valovika ilmoitus ongelmana, kokeilin toisia ja niissä ei ollut mutta ne oli kokonaan siniset ja virkavalta ei taasen niitä oikein hyväksynyt :evil: ! Tämän hetkisis oli taas vikavalo ongelma joten avasin mittarin ja poistin kyseisen vikavalon polttimon! Ei välttämättä paras ratkaisu mutta eipä haittaa enää! Periaattessahan jos molemmat polttimot/ledit on saman suuruiset ei vikavaloa pitäisi syttyä, käytäntö hieman eri! Joku viisaampi voi nyt sanoa miksi?? Nyt pitäisi löytää kirkkaammat tilalle, useampi lediset olis jees! Jos löydät hyvät hinta/laatu yksilöt niin ilmoittele! Omat maksoi 30e vuosi sitten, elämäni kalleimmat pikkuvalot :shock: !

Kannoista vielä, ite vaihdoin kannat suoraan lediin sopiviksi, liuskamallisiin!

T: Maxy
Avatar
Mikko T
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 136
Liittynyt: Ma 15.12.2003 21:15
Paikkakunta: Loimaa

Viesti Kirjoittaja Mikko T »

PaHa kirjoitti:
Mikko T kirjoitti:Ledit toimivat. Itsellä ei ainakaan ole ollut ongelmia. Mitä nyt tuli ihan vaan kokeilumielessä testattua sinisiä lediparkkeja :lol: Valoviasta ei valittanut. 8)
Ok. Sitten ei muutakuin ledejä ostelemaan, valkoiset tokiki. Tarttis vain vielä löytää jotkut extra kirkkaat/tehokkaat jotta niistä olis jotaki hyötyäkin, joten ei muutaku ettimähän.. motonettiä aattelin koittaa. Ja toisen nastan kannasta kait joutuu viilailemahan pois muistaakseni, kun 6watin halogeenis oli eri kohdalla.
Motonetistä noita valkoisia ledejä varmasti löytyy. Mitä noita valkoisia olen nähnyt, niin hieman sinertävät ovat öiseen aikaan, mutta päivällä näyttävät kirkkailta. Sopivat varmasti hyvin xenonien kanssa. :wink:
Itellä kans nuo cool blue polttimot nyt parkeissa. Sopivat hyvin yhteen normaalien h7:jen kanssa. Katsotaan nyt jahka joskus xenonit myös vaihtaisi. :P
W639 "130Cdi" -07
W124 300TD -91
Ex:
W210 "Germanium" -01
W203 270T AMG Avantgarde -02
W124 200D -87
W124 250TD -94
W124 250D -94
Avatar
Mikko T
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 136
Liittynyt: Ma 15.12.2003 21:15
Paikkakunta: Loimaa

Viesti Kirjoittaja Mikko T »

Juhis. kirjoitti:
PaHa kirjoitti:Ok. Sitten ei muutakuin ledejä ostelemaan, valkoiset tokiki. Tarttis vain vielä löytää jotkut extra kirkkaat/tehokkaat jotta niistä olis jotaki hyötyäkin, joten ei muutaku ettimähän.. motonettiä aattelin koittaa. Ja toisen nastan kannasta kait joutuu viilailemahan pois muistaakseni, kun 6watin halogeenis oli eri kohdalla.
Motonetistä ostelin pari ledipolttimoa (lasikantapolttimon kantaan), nii kyllähän tuo Väyrysen Paavo ystävällisesti mittaristossa Lontooksi vaan kertoo että ois polttimo palanut....ehkä Mikolla on tiedossa paremmat leditoimittajat. (jos et tuo facelift-mallissa ole palaneen polttimon havainnointiproseduuri jotenkin eritavalla toteutettu.)

Eipä noista ainakaan mitään pitänyt viilailla. Mut harvemminpa on tullut muutenkaan törmättyä 6 W halogeenipolttimoon. :wink:
Motonetistä nuo ledit taisivat juuri olla. Tuohon en sitten osaa sanoa mitään, miksi ei-faceliftissä valittaa valon palaneisuudesta. :(
W639 "130Cdi" -07
W124 300TD -91
Ex:
W210 "Germanium" -01
W203 270T AMG Avantgarde -02
W124 200D -87
W124 250TD -94
W124 250D -94
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Morjens!

Juuri hain auton ruosteenkorjauksesta/maalauksesta! Koritakuun piikkiin meni koko homma :) , ainoa "kustannus" oli auton puuttuminen 5 arkipäivää, joka ei ole paha! Hyvää jälkeä tuli, todella tyytyväinen olen! Maalausrajaus näkyy todella lievästi takakontin luukussa, en vielä tänä mutta seuraavana viikonloppuna vahaan ja ehkä myllytän auton niin sekin piiloutuu! Lueskelin juttuja ruostevaurioiden korjauksista foorumilta ja hieman hirvitti, että mikähän on lopputulos! Hyvin meni, aivan uutta intoa tuli taas rakenteluun kun ei ruoste kuki tiivisteidenkään alla! Suuri kiitos foorumille ruostepaikkojen löytämisestä ja asian käsittelystä, enpä muuten olisi mennyt Käyttöautolle kyselemään koritakuusta! Ja kaverille, joka oli näihin ongelmiin törmännyt töiden kautta! Kiitos myös Käyttöautolle, hyvästä ja laadukkaasta työstä! Kyllä taas kelpaa körötellä kylillä....

PS. Totesivat Käyttöautolla, että kyllä oot lumiauran tehnyt, ei meinanneet sisään saada, ettei helmat olisi olleet kynnyksessä kiinni! :roll:
Avatar
maxy
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 92
Liittynyt: Su 28.11.2004 20:35
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja maxy »

Morjens!

Juuri hain auton ruosteenkorjauksesta/maalauksesta! Koritakuun piikkiin meni koko homma :) , ainoa "kustannus" oli auton puuttuminen 5 arkipäivää, joka ei ole paha! Hyvää jälkeä tuli, todella tyytyväinen olen! Maalausrajaus näkyy todella lievästi takakontin luukussa, en vielä tänä mutta seuraavana viikonloppuna vahaan ja ehkä myllytän auton niin sekin piiloutuu! Lueskelin juttuja ruostevaurioiden korjauksista foorumilta ja hieman hirvitti, että mikähän on lopputulos! Hyvin meni, aivan uutta intoa tuli taas rakenteluun kun ei ruoste kuki tiivisteidenkään alla! Suuri kiitos foorumille ruostepaikkojen löytämisestä ja asian käsittelystä, enpä muuten olisi mennyt Käyttöautolle kyselemään koritakuusta! Ja kaverille, joka oli näihin ongelmiin törmännyt töiden kautta! Kiitos myös Käyttöautolle, hyvästä ja laadukkaasta työstä! Kyllä taas kelpaa körötellä kylillä....

PS. Totesivat Käyttöautolla, että kyllä oot lumiauran tehnyt, ei meinanneet sisään saada, ettei helmat olisi olleet kynnyksessä kiinni! :roll:
Vastaa Viestiin