124 3.2 bensa -92, käyntihäiriöt korjattu

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
Avatar
lufsen
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 313
Liittynyt: Ma 02.01.2006 11:30
Paikkakunta: Uusimaa

124 3.2 bensa -92, käyntihäiriöt korjattu

Viesti Kirjoittaja lufsen »

Autossa ilmeni ilmavuotomaista "hympsytystä" tyhjäkäynnillä ja se oli erittäin kiusallista automaattilaatikolla kun se vetää aina kun kierrokset nousee. Vuotokohtaa etsin monen monta kertaa kun olin vakuuttunut että se on ilmavuoto.
Eilen sitten poistin imuilmaputken joka kulkee koneen yli ja huomasin että venttiilikoppaan tulevat tapit ovatkin läpireikiä imuputkeen, jolloin huohotuskaasut saadaan poltettua. Aikaisemmin en tätä huomannut. Noh...tästähän se sitten vuoti. Ei kun äkästä silikonimaista liimaa väliin huolellisenputsauksen jälkeen ja kisumirri tulille. Kävin kuin se kuuluisa Buikki....tai kävi siis paremmin, kävi kuin mersu :wink:

Toinen inhottava vika oli sellainen, että auto ei aina käynnistynyt lämpimänä. Totaalisen mykkä aina silloin tällöin. Noh...kävin kaikki johtojen liitokset läpi ja suihkin CRC:tä ja nitkuttelin hapettumat pois...ei mitään apua. En tosin putsannut moottorinohjausboxin johtoja kun ne olivat olevinaan hankalassa paikassa. No sen tein sitten myöhemmin ja vika hävisi. Nyt voin sanoa, että mersulla ajo on sitten ihanata :wink:
Vastaa Viestiin