Mersuforumin olemassaolon tarkoitus ja taustatietoa

LUE TÄMÄ ENSIMMÄISEKSI!
Avatar
Ylläpito
PR Admin
PR Admin
Viestit: 574
Liittynyt: Ti 11.03.2003 00:59

Mersuforumin olemassaolon tarkoitus ja taustatietoa

Viesti Kirjoittaja Ylläpito »

Mersuforum

Mersuforum on yhdellä lauseella sanottuna kanava suomalaisille Mercedes-Benz -harrastajille.

Mersuforumia ylläpitää yksityinen Mercedes-Benz -harrastaja eikä se toimi minkään yrityksen tai yhdistyksen alaisuudessa. Teemme toki yhteistyötä esimerkiksi Suomen Mercedes-Benz -Klubin kanssa ja moni forumilainen on klubin jäsen. Suosittelemmekin klubiin liittymistä kaikille mersuharrastajille. Lisäksi yhteistyötahoina on mm. forumin mersuharrastajien porukka Tähtiklubi ja irc-kanava #mercedes-benz.

Mersuforumin tekemisestä oli ollut aikaisemminkin puhetta mutta projekti lähti varsinaisesti käyntiin kevällä 2003. Forumin toimivuutta betatestattiin pienellä porukalla lähes koko maaliskuun ajan, ja suurelle yleisölle sivut julkistettiin 4.4.2003 osoitteessa http://www.mersuforum.net.

Mersuforumin tärkein funktio on toimia Mercedes-Benz -tietouden lähteenä kaikille Mersuja harrastaville, Mersuilla ajaville tai Mersuista kiinnostuneille. Tarkoitus ei missään nimessä ole "pitää kynttilää vakan alla" vaan varsinaiset mersuaiheiset keskustelusivut ovat vapaasti kaikkien luettavissa ilman rekisteröitymistä. Ainoastaan kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Mersuforumin toissijaisena funktiona on toimia mukavana mersuharrastajien "olohuoneena" netissä, mahdollisuutena rupatella mukavia muiden samanhenkisten ihmisten kanssa, ja omalta osaltaan edesauttaa tuomaan suomalaisia Mercedes-Benz -harrastajia lähemmäs toisiaan.

Jos olet Mercedes-Benz -harrastaja tai muuten mersuhenkinen ihminen, tervetuloa forumille!

Lukittu