Tampereen seudun hyvät Mersuhuollot

Missä kannattaa Mersu huollattaa
Vastaa Viestiin
Avatar
eetuurr
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 22
Liittynyt: Ma 16.04.2018 15:11
Paikkakunta: Tampere

Re: Tampereen seudun hyvät Mersuhuollot

Viesti Kirjoittaja eetuurr »

MB-Huolto Nopanen Oy
Koivistontie 1D
33960 Pirkkala
Iso suositus!
W202 M111K & M111
W126 OM603
Mersfors
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus
Viestit: 1
Liittynyt: To 31.03.2022 08:44

Re: Tampereen seudun hyvät Mersuhuollot

Viesti Kirjoittaja Mersfors »

Ensimmänen mersuhuoltoni Vänttisellä oli pettymys. W203:een piti vaihtaa sovitusti automaattivaihteistonöljyt (huuhteluvaihto), automaattiöljynsuodatin ja vaihteiston ohjainpistoke. Tarjoukset kysyin useasta paikasta ja valitsin Vänttisen.

Hakiessani autoa huollosta, yksi Vänttisistä ilmoitti, että vain huuhteluöljynvaihto oli tehty. Muuta sovituista asioista ei hänen mukaansa tarvitse tehdä. Perusteluiksi esitettiin, että huuhtelulaitteiston Vänttiselle myynyt taho oli sanonut suodattimen vaihdon olevan tarpeeton. Sovittu rahasumma laskutettiin silti kokonaan. Seuraavien keskustelujen jälkeen autolle sovittiin uusi aika suodatimen ja pistokkeen vaihtoon.

Kirjoitan tätä parhaillaan Vänttisen taukotuvassa. Auto oli sovittu tuotavan 8.00 huoltoon. Toin 8.05. Auto otettiin vastaan ja minut ohjattiin taukotupaan. Hetken päästä ovi aukeaa ja Vänttinen sanoo: "Joudut oottamaan tunnin. Sun piti tulla kasilta. Tulit myöhässä." Ovi sulkeutui. Taisi Vänttinen unohtaa, ettei minun kuuluisi täällä olla, jos tilaamani huolto olisi kerralla suorittettu sovitulla tavalla.

Eli käytös täällä on alarvoista. Huolto on ala-arvoista. Mietin parasta aikaa, että istutetaanko minua täällä taukotuvassa huvikseen. Vaihdetaanko niitä sovittuja osia ollenkaan.

Jos haluat edellä kuvatun asiakaskokemuksen, yhdistettynä huollon jälkeiseen epätietoisuuteen ajoneuvon todellisesta kunnosta, suosittelen Vänttistä.
Avatar
JuKoS
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 248
Liittynyt: Ke 19.03.2008 10:49

Re: Tampereen seudun hyvät Mersuhuollot

Viesti Kirjoittaja JuKoS »

Heh vielä on Tampereen merkkihuollossa asenteet ennallaan, tilasin paikanpäällä liikkeessä autolleni vaihteiston tarkastuksen jos vaikka olisi uudempaa ohjelmaa tarjolla koska välillä vaihtaessa on ongelmia. Tilatessa mainitsin että ongelma ei liity parillisten tai parittomien vaihteiden eli kaksoiskytkimessä vain toiseen pakkaan vaan voi tapahtua millä vain vaihteella, muutenkin juteltiin kaksoiskytkentä vaihteiston ongelmista varsinkin verraten perinteiseen momentinmuunnin vaihteistoon ja vielä sanoin että mahdollinen adaptaatio olisi paikallaan jos ei muuta löydy. No ilmeisesti mitään keskusteluista ei mennyt huoltoon asti päätellen huollon lausunnosta jonka liitän alle, no adaptaation sentään sain, lähes 300€ laskun ja kirjalliset "vittuilut" päälle. Muistanpa jälleen miksi olen viime vuodet käyttänyt muualla huolloissa.
PS jos haet hyvää ja asiallisesti toimivaa huoltoliikettä niin voin suositella Malliauto Oy Kangasala :thumbup: .
IMG_20220526_074937.jpg
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.
AaPoo
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 126
Liittynyt: Ti 13.07.2021 11:34
Paikkakunta: Tampere

Re: Tampereen seudun hyvät Mersuhuollot

Viesti Kirjoittaja AaPoo »

Pirkanmaan HYAcenteristä on parin hyvän kerran jälkeen tullut huonoja kokemuksia.

Autoliikkeen piikkiin meni uusi y-putki (jostain se oli tarvikkeena saatu ostettua, maffit ovat yhä alkuperäiset), joka vaihdettiin HYAcenterissä. Noin puolen vuoden kuluttua en saanut y-putkea enää istumaan tiiviisti, kun käytin sitä jossain hommassa irti. Missään muualla putkea ei ole käytetty tuolla välillä irti ja kiinni, kuin HYAcenterissä.

Kuvia putkesta ja sen huonosta istuvuudesta: https://imgur.com/a/I0rPvUl
Joudun aika paljon vääntelemään ja työstämään putkea, että sain sen lopulta istumaan tiivisti. Tarvikemallin putki ei varmaankaan kestä yhtä kireälle kiristettyä klemmaria mitä alkuperäinen.Toisella kerralla autosta kuului moniurahihnan tienoilta kitinää, vein auton sinne ja pyysin tarkastamaan löytyykö mitään. Kysyin vielä voisiko vika olla vesipumpussa, mutta näistä OM642 niitä ei ole kuulemma useinkaan mennyt eikä sitä ruveta turhaan vaihtamaan. Niin, kuluva osahan se on, että pitäisihän niitä nyt mennä. Mitään ei löytynyt, mutta pyysin samalla vaihtamaan moniurahihnan, jos vika olisi siinä. Viikko tai kaksi hihnan vaihdosta samasta paikkaa kuului kitinää ja myös auto alkoi herjata jäähdytysnesteen tason olevan alhaalla. Auto HYAcenterille ja tutkittavaksi: vesipumppu on väljä ja vuotaa, samalla pitää vaihtaa myös pari viikkoa aiemmin vaihdettu moniurahihna. Kysyin miten voi olla mahdollista, että vesipumppu on mennyt rikki parissa viikossa, kun aiemmin mitään vikaa ei löytynyt eikä autolla ollut 100km enempää ajettu. Työnjohdon mukaan uuden hihnan vaihto voi rikkoa lopullisesti pumpun.. Osa tilaukseen ja auto seisoi kotipihassa, koska en viitsinyt sillä hirveästi ajella.

Viikon sisään vaihdettiin sitten uusi pumppu, kysyin asentajalta miten pahasti se vanha pumppu oli rikki. Asentajan mukaan pumpun laakeri oli ihan väljä ja heilui selvästi, kun sitä kädellä heilutti. Maksoin siis kahteen kertaan samasta työstä, toisella kertaa meni toki hieman pidempään, kun pumppu vaihdettiin.

Kitinää etsinyt asentaja oli nuori, noin 20-vuotias. Valitettavasti sama tuntiveloitus asiakkaalta menee asentajasta riippumatta. Hyviä kokemuksia on yleensä ollut, kun joku kokeneempi asentaja on ollut asialla, mutta nuo nuoret klopit ei osaa hommiansa eikä työnjohto ilmeisesti paljoakaan vahdi heidän työtään. Selvästi väljän vesipumpun pitäisi kyllä tunnistaa, kun moniurahihnan käyttää irti.. Sapetti maksaa melkein 450 euroa työstä, jossa puolet laskutetusta työstä johtui huonosta vikadiagnoosista. Mitään pahoittelua en saanut tai alennusta.

Ehkä seuraavalla kerralla kokeilen tuota MB huolto Nopasta, joka on siinä melkein naapurissa tai sitten alan taas tekemään remontit itse, silloin tulee ainakin tehtyä asiat kunnolla.
S212 E350CDI 4Matic 2010
Anzzu
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 480
Liittynyt: Ke 08.06.2016 17:44

Re: Tampereen seudun hyvät Mersuhuollot

Viesti Kirjoittaja Anzzu »

Malliautossa kyllä homma toimii, ei voi olla suosittelematta
AaPoo
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 126
Liittynyt: Ti 13.07.2021 11:34
Paikkakunta: Tampere

Re: Tampereen seudun hyvät Mersuhuollot

Viesti Kirjoittaja AaPoo »

MB-Huolto Nopaselle suositus, pieni firma ja tieto liikkuu hyvin, ei ole vain harjoittelijapojat päikseen ruuvaamassa.
S212 E350CDI 4Matic 2010

Vastaa Viestiin