Himoksen suurtapahtuma 3.-5.6.2022

Suomen Mercedes-Benz -Klubin tiedotuskanava Mersuforumilla.
Avatar
Timo L.
Moderator Admin
Moderator Admin
Viestit: 13723
Liittynyt: Ti 11.03.2003 19:16
Paikkakunta: Savonlinna

Himoksen suurtapahtuma 3.-5.6.2022

Viesti Kirjoittaja Timo L. »

Tervetuloa Himoksen suureen Mercedes-Benz -tapahtumaan 3.-5.6.2022

Uuden tyyppinen klubitapahtuma kokoaa Mercedes-harrastajat Himokselle viikonloppuna 3.-5.6. Paikalle voi saapua jo perjantaina ja samanhenkistä juttuseuraa on helppo löytää! HUOMIO! Kaikkiin Himoksen tapahtumiin ilmoittaudutaan lopun Himoslomien linkistä.

Ohjelma: Pääohjelmanumerona ovat klubin klassikot, sekä Vehon ja Käyttöauton paikalle tuomat komeat Mercedes-EQ-mallit. Komeimmat yksilöt löytyvät lauantaina 10-18 välisenä aikana katetuista tiloista (sääriippumattomasti) järven rannasta. Toki myös yleisön Mersut luovat alituisesti vaihtuvan kavalkadin, jossa on varmasti yllätyksiä kaikille meille! Paikalle saapuvat Vehon S-sarjan ja EQ-tuotteiden tuotepäälliköt, jotka pitävät lauantain aikana presentaatioita esillä olevista tuotteista.

Kiinnostava ohjelmaosuus ovat kaksi eri ajotapahtumaa, jotka starttaavat (ja palaavat) Himokselta:
- pitkä lenkki: Rantapirtti, soratiepätkä, Suurajojen pikataivalpätkiä, 2,5 tuntia, 100 km. Kahvitauko Kievari Rantapirtillä
- lyhyt lenkki iltapäivällä: Asfaltti, 1 tuntia, 30 km-> ilmoittaudu lopun linkistä

Rompetori
Tapahtuma-alueella on rompetori (vain M-B osat ja tavarat), ilmoittaudu myyjäksi la 10-18 väliseksi ajaksi lopun linkistä.

Esillä myös yhteistyökumppaneiden tavaraa ja palveluja: autonhoitotuotteita, kolhunkorjausta, peltikäsittelytyönäytöksiä etc.
Työnäytöksiä ja palveluntarjoajia: Tikkumies korjaa pieniä kolhuja ja näyttää miten peltiä käsitellään englanninpyörällä, täppätyttö fiksaa Mersut, Kontio tarjoaa renkaita, työkalujakin saadaan näytille, Harry’s Modellcars tuo kattavan pienoiskaupan etc.

Maastoautojen omistajilla on mahdollisuus kokeilla oman autonsa mäennousukykyä johdetusti tehtävällä rastilla Himosvuoren huipulle. G tarkoittaa Geländewagenia, eli jos mallimerkinnästä löytyy G, ei muuta kokeilemaan G-GL-GLK-GLC etc malleilla, totta kait myös ML:t! Unimogilla voi tietysti tehdä mitä haluaa.

Ilmoittautumiset ja varaukset

Ilmoittaudu mielellään etukäteen, näin voimme paremmin varautua ateriatarjoilujen osalta ja ajotapahtumien suunnittelussa. Toki voit tulla paikalle ilman ilmoittautumistakin. HUOMIO! Kaikkiin Himoksen tapahtumiin ilmoittaudutaan lopun Himoslomien linkistä. Ruokatarjoilut voi ostaa etukäteen lopussa olevan linkin kautta. Majoitukset voi varata samasta linkistä.
Paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista. Mitään osallistumismaksua tapahtumassa ei ole.

Lisätiedot näyttelyyn tulevien autojen osalta ja tapahtumasta: mbklubihimos@gmail.com
Varaukset: https://himoslomat.fi/suomen-mercedes-benz-klubi/

Pidetään huima Mercedes-Benz - viikonloppu, josta puhutaan hyvässä hengessä vielä pitkään!
Näissä merkeissä
----
2008 R 320 CDI L 4Matic
1994 E 300 Turbodiesel T 4Matic
1990 300 CE
1990 260 E 4Matic
1983 300 TD Turbodiesel
1982 230 E (siena rot punaisia verhoilun osia myytävänä)