W202 mittaristo temppuilee

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
Zeplex
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 60
Liittynyt: Su 08.02.2015 13:10

W202 mittaristo temppuilee

Viesti Kirjoittaja Zeplex »

W202 bensamittari ja nopeusmittari toimii miten tykkää. Erityisesti kylmällä kelillä eivät toimi, hetken ajon jälkeen saattavat alkaa näyttämään, nopeusmittari lähtee sen "lämmittelyn" jälkeen toimimaan kun vauhtia joku 40km/h. Ulkolämpötilamittari tms mikä onkaan ei myöskään oo mun aikana toiminut. Xenonien asennuksen jälkeen kans vilauttaa aina mittariston valoja jos laittaa valot auton käynnistyksen jälkeen, akun merkkivaloa näyttää kylmällä kans jonku 5-10min siitä ku lähtee meneen. Mitäs tälle nyt voi tehdä, saako mittaria irti irrottamatta rattia? vm. 1994 w202. Samalla vois vaihtaa kaikki polttimot sinne, onko ne T10 kannalla? keskikonsolin polttimot ja vaihteen valitsinvalon vois vaihtaa kans jos tietäis miten ja mitä polttimoita.. :roll:
Zeplex
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 60
Liittynyt: Su 08.02.2015 13:10

Re: W202 mittaristo temppuilee

Viesti Kirjoittaja Zeplex »

Katselin äsken mittarin irroitusta, ratti ei ole säädettävä joten joutuuko repimään irti? Mitä tällöin, akun navat irti varmaankin ettei tuu airbag 300km/h naamaan? :D ratin alapuolella näyttäis olevan joku paneeli joka ruuveilla kiinni, mittaristo lähtee varmaan sieltä. Pikaisella googlettelulla tarviis jotain irrottelukoukkuja, onnistuuko ilman niitä pelkällä ruuvimeisselillä työntämällä esimerkiksi?
Jonze
Mersumies
Mersumies
Viestit: 514
Liittynyt: Ma 23.11.2009 19:53
Paikkakunta: Oulu

Re: W202 mittaristo temppuilee

Viesti Kirjoittaja Jonze »

Noissa vanhemmissa mittaristoissa tuppaa neulat takertumaan kiinni stoppareihin, jolloin eivät oikein meinaa lähteä liikkeelle nolla-asennosta. Jostain haulla pitäisi löytyä korjausohjeitakin.

Mittaristo lähtee kyllä irti ilman ratin irroittamista kun vähän pujottelee. Taita vaikka hitsauslangasta tms. sellaiset pienet koukut, joilla saat mittariston kiskaistua ulos.
S204
Starglazer
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 438
Liittynyt: Ma 12.12.2011 21:38

Re: W202 mittaristo temppuilee

Viesti Kirjoittaja Starglazer »

Se on aika lujasti siellä kolossa kiinni. VAROVASTI ettei lasi(muovi) hajoa. Kokemusta on lasin halkaisusta :) Mittaristo mahtuu tulemaan lievää väkivaltaa käyttäen ratti paikallaan pois.
Meidänkin autossa mittarit stoppailee välillä. Kun sain auton pari vuotta sitten niin putsasin viisarit ja tapit huolellisesti niin toimi jonkun kuukauden vaan ei ollut pysyvä korjaus.
Citroen C5 2.0HDi -03, oma kulkine
Chrysler Stratus -01, vaimon kulkine
Hyundai Pony 1994 automaatti, kummankin vara-auto :)
Vastaa Viestiin