E 220D lisälämmitin

Mallit, ominaisuudet, varusteet, kokemukset jne.
Vastaa Viestiin
svedu2017
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus
Viestit: 2
Liittynyt: To 20.04.2023 15:28

E 220D lisälämmitin

Viesti Kirjoittaja svedu2017 »

Ruotsin tuonti E220 D farmari 8/2017, joka olisi vailla lisälämmintintä. Onko jollakin kokemuksia lisälämmittimen asentamisesta vastaavaan autoon? Onnistuuko asennus ainoastaan merkkiliikkeesä ja kuinka paljon ne yleensä maksaa? Yksi tarjous saatu; Webaston hinta puhelinkäynnistyksellä asennettuna oli 2850 €. Omasta mielestä tämä kuullosti hiukan kalliilta...
Avatar
webastoguru
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 175
Liittynyt: Su 30.05.2021 13:46

Re: E 220D lisälämmitin

Viesti Kirjoittaja webastoguru »

Ylivoimaisesti paras vaihtoehto on Mersun alkuperäinen S213 OE Eberspächer Hydronic S3 5,0 kW:n lisälämmitin. Se maksaa puhelinohjauksella asennettuna alkaen 1800 € auton varusteista riippuen. Todennäköisesti tässä autossa on jo 4G -kommunikaatiomoduuli tehdasasennuksena, joten lisälämmittimen ohjaus onnistuu helposti puhelimella Mercedes me sovelluksen kautta.

Asennukset tapahtuu Mersun alkuperäisillä osilla, joten siinä ei tarvita vika-alttiita relepaketteja, eikä myöskään katkota auton omia sähköjohtoja. Ilmastoinnin käyttöpaneeli vaihdetaan malliin, jossa on oma kytkin lisälämmittimelle. Lisälämmittimen ajastintoiminnot löytyvät auton multimedianäytöltä sekä puhelimen sovelluksesta.

Nämä OE lisälämmittimet on modifioitu Suomen oloihin sopivaksi, joten ne lämmittävät auton moottorin sekä sisätilat. Mersun OE lisälämmittimille on mahdollista saada takuu aina 10 vuoteen asti. OE lisälämmittimien asennukset onnistuu ainakin Ylivieskassa, jos lähempää ei löydy sopivaa asennuspaikkaa.
"Me, haluttomat, tietämättömän johdolla, teemme mahdotonta kiittämättömille. Olemme tehneet niin paljon, niin kauan, niin vähällä, olemme nyt päteviä tekemään mitä tahansa ilman mitään..." K.J.J
Vastaa Viestiin