M103 temppuilee

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
Upikissa
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 37
Liittynyt: Ke 08.03.2017 18:00

M103 temppuilee

Viesti Kirjoittaja Upikissa »

W124 korisen mersun M103 temppuilee niin ettei oma järki riitä. Eli kylmänä toimii hyvin, mutta lämpimäksi käytyään alkaa ongelmat. Eli lämpimänä ajosta ei meinaa tulla mitään, kun ei ota kierroksia ja kaasun painaminen vaikuta mitenkään. Kun autoa on kaasulla ”herutellut” se ampaisee menemään oikeen kunnolla. Autoon on kokeiltu toista määräjakajaa, vaihdettu tulpat, virranjakaja, pyörivä, lamda, polttoainesuodin. Mitähän tuolle seuraavaksi tekisi?
Avatar
ido59
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 163
Liittynyt: Ti 08.06.2004 00:09
Paikkakunta: Mäntsälä

Re: M103 temppuilee

Viesti Kirjoittaja ido59 »

Ilmeisesti käy laihalla. Kylmän koneen rikastus riittää kompensoimaan mahdollisen alipainevuodon. Lämmettyään rikastus tippuu pois ja seos laihalle. Tarkasta siis imujärjestelmä.
japex
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 46
Liittynyt: Ti 05.01.2010 09:56

Re: M103 temppuilee

Viesti Kirjoittaja japex »

Mä voisin lainata tätä topikkia ja kysäistä samasta koneesta samassa korissa kysymyksen.
Eli itsellä vaivaa tuo tavallinen matala tyhjäkäynti ja epätasainen tyhjäkäynti, ajossa auto toimii moitteettonasti. Kylmänä käy nätisti tyhjäkäyntiä, mutta lämmettyään alkaa tärinä ja hytkyminen tyhjäkäynnillä ja se on vahdepäällä noin 500 luokkaa, vapaalla sitten noin 700.
Tänään tutkailin autoa vähän syvemmin ja epäilykseni on sytytyskatkoissa. Tämä ilmeni ajoituslampulla siinä on vilkkumisessa katkoksia, myös jos testaa puolan johdosta. Vai onko puolanjohdossa jo senverran kipinää että lamppu ei kerkiä mukaan? Ei viitsisi alkaa vaihtamaan monen satasen osia huvikseen. Virranjakajan kansi näytti uudelta, mutta pyöriä vanhalta, nämä siis edellisen omastajan korjauksia.
Vastaa Viestiin