Classic Data Finland - kuntotarkastukset ja arvonmääritykset

Mersuforumin yhteistyökumppanit esittelevät itsensä
Vastaa Viestiin
Avatar
Timo L.
Moderator Admin
Moderator Admin
Viestit: 14046
Liittynyt: Ti 11.03.2003 19:16
Paikkakunta: Savonlinna

Classic Data Finland - kuntotarkastukset ja arvonmääritykset

Viesti Kirjoittaja Timo L. »

CLASSIC DATA
Harrasteajoneuvojen asiantuntija

Classic Data on Euroopan vanhin, suurin ja tunnetuin asiantuntija-organisaatio, joka tekee harrasteajoneuvojen kuntotarkastuksia ja määrittelee ajoneuvoille ajanmukaisen markkina-arvon ja kirjoittaa siitä kansainvälisesti pätevän sertifikaatin.

Classic Data Finland toimii saksalaisen Classic Data Marktbeobachtung GmbH:n alla. Jokaisen Suomessa tarkastetun auton identiteetti tarkastetaan tarkastajan lähettämien dokumenttien perusteella Saksassa päämiehen toimesta. Jokainen tarkastuspöytäkirjaan liitettävä sertifikaatti tilataan Saksasta päätoimistolta. Näin sertifikaatti toimii tarvittaessa kansainvälisenä arvopaperina, todistuksena auton identiteetistä, kunnosta ja arvosta.

Auton arvon määrittely perustuu pitkään asiantuntemukseen ja laajoihin tietokantoihin. Classic Datan tietokannoissa on yli 500.000 toteutuneen kaupantiedot ja sitä päivitetään jatkuvasti harrastekerhoilta, kauppiailta, omistajilta, sekä huutokaupoista saatujen tietojen perusteella. Lisäksi hyödynnetään Classic Datan henkilökunnan omia havaintoja. Classic Data on tehnyt satojatuhansia tarkastuksia kuluneen 35 vuoden aikana.

Ajoneuvoyksilön arvoon vaikuttaa hyvin moni tekijä. Ajoneuvon teknisen kunnon lisäksi alkuperäisyys, historia ja mahdollisten korjaus- ja entisöintitöiden taso sekä tapa miten työt on tehty, ovat ratkaisevan tärkeitä. Koska korjaus- ja entisöintitöiden laatu vaihtelee suuresti, luotettava arviointi on mahdollista ainoastaan tutkimalla ajoneuvo fyysisesti paikan päällä. Juuri tämä on sitä työtä, jota me teemme. Arvioimme juuri sinun ajoneuvoyksilöäsi, jolloin kaikki juuri tämän ajoneuvon arvoon vaikuttavat tekijät voidaan ottaa huomioon.

tn_Pors tark 6.jpg


Teemme kolmenlaisia tarkastuksia:
  • Lyhyt tarkastus, joka soveltuu esim. vakioauton vakuutusarvon määritykseen. Siinä todetaan auton identiteetti sekä tehdään pintapuolinen arviointi. Asiakas saa sertifikaatin ja 3-10 -sivuisen pöytäkirjan tarkastuksesta. Kesto n. 1 h.
  • Laaja tarkastus, joka soveltuu edellämainitun lisäksi myös ajoneuvon myyntitarkoitukseen. Asiakas saa sertifikaatin ja 20-40 -sivuisen pöytäkirjan tarkastuksesta. Tarkastuksessa pyritään siihen tarkkuuteen, että mahdollinen ostajakandidaatti saa autosta pöytäkirjan perusteella niin hyvän käsityksen, että ostopäätös voidaan tehdä näkemättä autoa. Laajaan tarkastukseen kuuluu mahdollisuuksien mukaan myös koeajo. Kesto n. 3 h.
  • Jälleenrakennusarvio. Tämä tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa esim. rakennetulle ja muutetulle autolle sen vakuutusarvon määrittämistä varten. Jälleenrakennusarviota varten tarvitaan tositteet tai muut perusteet rakennustyön hinnan laskemiseksi.
Tarkastuksia voidaan tehdä autojen lisäksi myös raskaalle kalustolle, moottoripyörille ja traktoreille. Tarkastus voidaan tehdä asiakkaan tai tarkastajan luona.

Tarkastusten lisäksi annamme parhaamme mukaan opastusta klassikkoautojen ostamiseen, myymiseen tai entisöintiin. Sopimuksen mukaan voimme toimia vaikkapa entisöintiprojektin valvojana ja dokumentoijana.

Tarkastajiamme on kymmenkunta eri puolilla Suomea, ota rohkeasti yhteyttä! Tarkastajiemme yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme www.classicdata.fi .
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.
Näissä merkeissä
----
2008 R 320 CDI L 4Matic
1994 E 300 Turbodiesel T 4Matic
1990 300 CE
1990 260 E 4Matic
1983 300 TD Turbodiesel
1982 W123 siena rot punaisia verhoilun osia myytävänä
www.classicdata.fi
Vastaa Viestiin