C- w202 sytytys ja yhteysongelmia

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
weisseli202
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 5
Liittynyt: Ke 23.09.2020 11:04

C- w202 sytytys ja yhteysongelmia

Viesti Kirjoittaja weisseli202 »

Tervehdys foorumilaisille.

C-sarjan w202 2L bensa vm.96 esprit. Käyntiongelmia aluksi ja nyt ei lähde käyntiin. Aluksi puuttui kipinä kahdelta pytyltä (sitten alkoi muistaakseni vaihtelemaan pytyille perille meneviä kipinöitä. Alkoi kesken ajan ja vedon ns pätkimään ja hiipumaan pyttyjen käynti mutta silloin vielä pääsi talla pohjassa perille n. 50 km matkan.

Kokeiltu käytettyä puolaa tilalle ja tulpat ja johdot vaihdettu, ei muuttanut tilannetta. Imusarjan päältä johdot tarkistettu, ei rikkoumia. Voiko johtosarja olla muualta rikki?

Autocomin testerillä luettu vikakoodit, viittasi aluksi yhteysongelmaan sytkän boxilta pytyillepäin. Kun käytin boxin 1. Kerran korjattavana sen jälkeen ei saa ollenkaan luettua vikakoodeja ohjausboxeilta. Vein uudelleen korjattavaksi ja sama korjaaja sanoi että ei saa boxia korjattua, vaikka vakuutti että olisi korjannut boxin.

Sytkän ohjausboxi käytetty korjattavana. Ei muuttunut tilanne. Kokeilin bosch boxin tilalle siemens boxia, ei auutanut tilannetta.

In-tek joensuusta neuvoi etsimään samoilla numeroilla bosch boxin ja koodauttamaan sen sekä ajoneston boxin apparin jalkotilasta. Pitääkö tieto paikkansa että vaatii kodauksen?

Löytyykö Itä-Suomen seudulta luotettavaa boxin korjaajaa?

Mitä luulette miten asiassa kannattaisi edetä?

Kiitos etukäteen!
Vastaa Viestiin