w202 -97: automaatti renaa

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
kuula
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 5
Liittynyt: Ke 24.08.2005 12:50

w202 -97: automaatti renaa

Viesti Kirjoittaja kuula »

Joulupäivänä 350 km kotimatkalla koettua: Tasaisella maantienopeudella ABS/ETS valo syttyy palamaan. Takapään toinen anturi oli juuri vaihdettu, joten tämä ei aiheuttanut normaalia ketutusta suurempaa mielenliikutusta. Varsinainen joulun ihme odotti seuraavassa liittymässä. Lukkojarrutuksen jälkeen laatikko tuntui nukahtaneen; ei suostunut vaihtamaan suuremmalle 3? jälkeen. Linja-auto pysäkille ja uusi yritys.
Matka jatkui normaalisti, kunnes 20 km ennen kotia joutui hidastamaan päätieltä käännyttäessä ja riesa palasi. Enää ei auttaneet pysäytykset,uudelleenkäynnistykset tms., vaan kotio saavuttiin kohtuu korkeilla kierroksilla. Kotipihalla kauhottiin P'n ja 1'n väliä ja ainakin pakki otti useamma sekunnin viiveellä kiinni, aina ei D ottanut ollenkaan.

Seuraavana aamuna uusi yritys. Alku alkoi lupaavasti: ABS/ETS valo jäi päälle, mutta yllätyksekseni sammui hetken kuluttua ajossa. Vaihteisto pelasi hetken normaalisti, mutta vaiva palasi muutaman sadan metrin ajon jälkeen (samalla kuin tuttu ABS/ETS valokin). Käytännössä vaihdekepin asennolla, D-1, ei ajossa ole mitään vaikutusta, vaan käytössä on vain 1 vaihde eteen (oli valitsin missä asennossa tahansa).

Viimeisenä vinkkinä maanmainion "kick-down"-toiminnon toimimattomuus.

Joulupukista ei lie enää apua tänä vuonna , viimeiset rahatkin vei, joten löytyisikö keltään kohtalontoverilta valoa pimenevään iltaan.
humina
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 230
Liittynyt: Ke 08.03.2006 07:23
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja humina »

Latausjännite, laatikon ohjausboksi, liitinvikoja, anturivika, onko laatikon öljyt vaihdettu/tarkistettu, jne....?

Koita linkuttaa Veholle tai johonkin, jossa saadaan vikakoodit luettua.
toyota

exät:
C 220T CDI Avantgarde -01
C 250 TDT Elegance -97
250 TD -92
190 E -92
Vastaa Viestiin