W202 käyntihäiriöt kostealla kelillä

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
Avatar
Petterii
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 313
Liittynyt: La 23.10.2010 21:49
Paikkakunta: Jalasjärvi

W202 käyntihäiriöt kostealla kelillä

Viesti Kirjoittaja Petterii »

Nyt täytyy tulla taas täältä kyselemään apuja ku omat taidot ei piisaa. Koneena m111 2.3k, tyhjäkäynti seilaa yli 1000 kierrokses ja kaasusta ei tapahdu mitään.

Vika alkoi jo keväällä, kävi korjaamolla jossa kaasuläppäkotelon liittimet korjattiin -> toimi hetken mutta ku pesi auton ja ajoi talliin niin ei toiminu.
Seuraavaksi kaasuläppäkotelon sisältä jotain pinniä oikaistiin -> toimi hetken mutta taas auton pesu ja talliin ajo niin lakkas toimimasta.
Sitte vaihdettiin jo uutta kaasuläppäkoteloa ja toimi koko kesän, kolme kertaa kuitenki oireili vesisateella mutta hetken ku räpläili virtoja pois ja päälle niin toimi. Nyt syksystä lakkas taas pelaamasta ku seisoi viikon vesisatees. Pari kertaa oon saanu käymään kunnolla vaikken varsinaisesti mitää oo tehny autolle.

Onko mitää veikkauksia mihin pääsee kosteus? Tai ainaki mulla on vahva epäilys että kosteus tähän liittyy jotenki. Kaasuläppäkotelo ei vain lähde surisemaan, liittimen vain kahteen pinniin tulee virta, toiseen 3v ja toiseen 4.5v, onko normaalit lukemat?Moottorinohjausboksissa ei ollut kosteutta ja kaikki liittimet näytti ehjältä. Ja jos olis piirilevyis jotain juotosvikaa niin siihenhän ei tuo kosteus vaikuttaisi mitenkää.. Minkä osien epäkunto vaikuttaa siihen että kaasuläppäkotelo ei surahda päälle? Räjäytyskuviakaan en oo löytäny ku auto-partsin venäjää ei oikein ymmärrä ja googlen kääntäjäkään ei tahdo toimia.

Motivaatioki vähä hukas ku saman ongelman kans paininu jo keväällä enemmän ku tarpeeksi.
Vastaa Viestiin