Tietoa Mersuforumista

Lukittu
Avatar
Saul
Ylläpitäjä / Admin
Ylläpitäjä / Admin
Viestit: 4635
Liittynyt: Ke 09.04.2003 18:14
Paikkakunta: Planet Earth

Tietoa Mersuforumista

Viesti Kirjoittaja Saul »

Mersuforum on Suomen suurin Mercedes-Benz -harrastajien nettikeskustelufoorumi. Täällä kohtaavat harrastajat laidasta laitaan: museoautojen rakentajat, tuningautojen tuunaajat, superturbojen virittäjät, käyttöautojen kunnostajat ja lukemattomat muut mersumiehet ja mersunaiset. Autokantaa on laidasta laitaan: Smartista Unimogiin, viime vuosisadan alun antiikkikalustosta kuluvan vuoden malleihin, puunatusta näyttelypelistä ruosteiseen käyttöautoon. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita kokoontumaan saman virtuaalikaton alle. Mersuforumilla on tilaa kaikille Mersuharrastuksen suunnille ja omat palstansa esimerkiksi oldtimereille ja tuningkalustolle.

Mersuforumin olemassaolon pääasiallinen tarkoitus on edistää suomalaisten harrastajien mersutietämystä ja harrastuneisuutta. Haluamme Mersuforumin kautta kerätä suomalaisten harrastajien tietotaitoa virtuaaliseen mersutietouden kirjastoon, josta kuka tahansa voi käydä tietoa etsimässä ja ammentaa mielin määrin muiden kokemuksia ja neuvoja, auttaen täten omalta osaltaan suomalaisten mersuharrastajien tietotaidon lisäämisessä. Juuri tästä syystä Mersuforumin lukeminen ei vaadi rekisteröitymistä vaan kaikki vähänkin Mersuihin liittyvä tieto on kaikkien luettavissa. Yhteistyökumppanimme maksavat Mersuforumin kulut ja takaavat siten Mersuforumin perustoimintojen säilymisen jatkossakin kaikille käyttäjille näkyvänä, täysin ilmaisena palveluna.

Vaikka forumia saa lukea kuka tahansa, Mersuforumille kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen käyttäjäksi. Käyttäjätunnukset aktivoituvat automaattisesti, mutta ylläpito poistaa edelleen sopimattomat tunnukset. Palstan suositus on "oma nimi" tai edes "etunimi + sukunimen kirjain" -tyyppisten käyttäjätunnusten käyttäminen.

Pyydämme myös lukemaan forumin ohjeet läpi ennen kirjoittelun aloittamista. Mersuforumilla ei toki edellytetä laudaturia äidinkielestä, mutta kirjoittelu on yleisesti ottaen paljon asiallisempaa kuin monilla muilla keskustelupalstoilla ja saa luvan sellaisena myös pysyä. Huomaathan myös että yritysten mainostaminen sivuilla on kiellettyä. Jos yrityksesi haluaisi saada näkyvyyttä sivustolla, niin se on tietenkin mahdollista: ole hyvä ja ota yhteyttä osoitteeseen mersuforum@gmail.com

Mersuforumia ylläpitää vapaaehtoispohjalta joukko yksityishenkilöitä joita yhdistää rakkaus Mercedes-Benz -henkilöautoihin. Sivustolla tai ylläpidolla ei ole varsinaisesti mitään kytkentöjä Mercedes-Benzin tehtaaseen, maahantuojaan, valmistajaan tai jälleenmyyjiin. Toki olemme hurahtaneet Suomen olosuhteissa Vehon maahantuomiin autoihin ja monet meistä kuuluvat Suomen Mercedes-Benz-Klubiin, jonka virallinen klubifoorumi Mersuforum on ollut siitä asti kun tehdas sulki hiljaisiksi jääneet omat fooruminsa.

Jos haluat turista Mersuista muiden samanhenkisten kanssa niin olet löytänyt oikeaan osoitteeseen!

Mersuforum.net haluaa kiittää erityisesti käyttäjiään. Paraskin keskustelupalsta on loppujen lopuksi käyttäjiensä summa. Kiitos jokaiselle teistä panoksestanne, auttamishalusta ja tietojen jakamisesta! Erityiskiitokset myös valvojille eli ehkä tutummin moderaattoreille arvokkaasta työstä yhteisen hyvän eteen.

Mersuforumin ylläpito,
Saul Lehtonen
mersuforum@gmail.com
Kumipyöräinen käyttökartano: LMC Liberty 635 / Sprinter W903 313CDI 2000
Harrasteautot: 114.008 1976 ruumisauto, tallin nurkassa: 115.108 1975 ruumisauto
Exät: 115.110 1972 tuhoutunut ympäriajossa, myydyt: 124.106 1993 ruumisauto, 124.125 1987, Smart CDI Coupe W451 2009, 115.117 1975, 203.208 2005 Sport edition


http://www.ruumisauto.fi/ - Raskas työ vaatii raskaat huvit...
https://www.youtube.com/@EccentricHistoryOfficial
Lukittu