M: w123 240D

Wanhan (+30 vuotiaat mallisarjat) kaluston ja osien osto/myynti/vaihto.
Vastaa Viestiin
Avatar
Pakardinen
Mersumies
Mersumies
Viestit: 3146
Liittynyt: Ti 31.10.2006 11:18
Paikkakunta: Rautalampi, Pohjois-Savo

M: w123 240D

Viesti Kirjoittaja Pakardinen »

Työkaverin naapurilla myytävänä kyseinen kottero, vuosimallia ei tullut kysyttyä. Valkonen niinkun tuo minunkin. Minä kävin sitä mulkaisemassa, olisko siinä ollu ruosteettomia / vähäruosteisia peltiosia. Ei ollut.

Eli koppaa tuosta ei kannata ruveta enää pelastamaan. Käyntiinkään vehjettä ei saatu, koska avain oli hukassa. :) Että tekniikankin toimivuus on niin ja näin. Ajamalla se kuitenkin kuulemma on siihen autotalliin tuotu muutamia vuosia sitten.

Mittarissa lukemat lähellä 550tkm. Taksikyhmy ja taksikyltin katkaisija kojelaudassa, joten mittarilukemaan on syytä suhtautua skeptisesti. Sisusta ruskeaa MB-Texiä, jonka kunnosta paha mennä sanomaan, kun istuinsuojat oli jokapuolella. Ei riitänyt mielenkiinto alkaa niitä irroittelemaan sen enemmälti. Keskikyynärnoja edessä.

Muutenhan tällaisesta raadosta olis tänne turha kirjotella, mutta auton omistaja tahtoo kyseisestä ajopelistä 150€. Jospa siinä olis ollu vähäruosteiset ovet tai jotain, niin se olis jo minun auto tuo.

Mikäli kiinnostaa, minulta saa yv:llä kysymällä myyjän puhelinnumeron. On ollut jo monta vuotta autotallissa vastuksina, enää ei ole montaakaan kuukautta, kuulemma. Sain vähän sellaisen käsityksen, että parin kuukauden sisällä menee Kuusakoskelle, jos joku ei ennen sitä hae.

Edit: Niin joo, auto sijaitsee parikymmentä kilometriä Kuopiosta etelään.
Savolaiset ovat kaikista komeimpia ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.
Vastaa Viestiin