W126 ABS-jarrut & vakionopeudensäädin

Mersujen (ja vain Mersujen tai suoraan niihin liittyvät) korjaustarinat, -ohjeet ja muut vastaavat projektikertomukset.
Vastaa Viestiin
Avatar
HannuW126
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 77
Liittynyt: Pe 03.12.2004 14:35
Paikkakunta: Villähde

W126 ABS-jarrut & vakionopeudensäädin

Viesti Kirjoittaja HannuW126 »

Elikkäs mulla on 280SE, jossa rupes ABS:ät reistaamaan. Käytin Boschin testerissä, joka kertoi takapään amblitudin olevan liian iso, vaikka muuten lukemat ovatkin arvoissaan. Nooh, tilasin takapään tunnistimen, mutta eipä tuo auttanut! Hassua viassa on, et ABS-valo saattaa syttyä palamaan ihan millon vaan. Heti käynnistämisen jälkeen, kesken ajon, liikkeelle lähtiessä tai välil ei pala ollenkaan aikoihin. ABS-boksin (rintapellissä) kiinnitykset katoin ja "voitelin" kamman mut no help! mitä siis nyt? Voisko etupään antureissa olla jotain hämminkiä?

Toinen kysymys: Mistähän kannattaa aloittaa vakkarin "elvytys", ei oo toiminut mun aikana kertaakaan... alipainetoiminenhan tuo näyttää olevan.

Autosta: Toin noin vuosi sitten ruotsista 280SE mesen ja verotin sen suomeen. ajettu 248tkm, ABS, ilmastointi, kattoluukku mm. varusteina. Tällä hetkellä auto on täyden "entisöinnin" alla. Alusta ja kaaret hiekkapuhallettin. Kaikki keulan pellit uusittiin (loksut, konepeitto, lampun aluslistat). Taakse tuli myös uudet kaaret samalla ennen maalausta. Tällä hetkellä auto + puskurit + kylkilistat ovat maalattuna kokoamista vaille. Sisustaa parhaillaan mietitään kuumeisesti. Nahat olisi tarkoitus tutulla teettää, mutta aika näyttää. Mistähän kannattaisi muuten kysellä maskia, jalopuita sisään ja penkin jousia/sähköpenkkejä?
Vastaa Viestiin