Huijari Tommi Aura edelleen/ taas vauhdissa!!!

Mallit, ominaisuudet, varusteet, kokemukset jne.
JR
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 27
Liittynyt: Ke 05.11.2003 22:35
Paikkakunta: Vihti

Huijari Tommi Aura edelleen/ taas vauhdissa!!!

Viesti Kirjoittaja JR »

Eilen, perjantaina 9.2.2007 soitti Antero Träff ja oli kiinnostunut myynnissä olevasta autostani.

Sovittiin tapaaminen seuraavaksi aamuksi Pasilan juna-asemalle, hän oli tulossa Oulusta yöjunalla Helsinkiin koska oli illalla lähdössä firman porukan kanssa risteilylle. Aamulla odottelin Pasilan asemalla ja soittelin että missä tavataan. Hän oli nukkunut junassa ja mennyt vahingossa Helsinkiin asti, ajoin sinne ja tapasimme.

Antero hyppäsi kyytiin ja ajettiin Mechelininkadun Essolle jossa hän tutki autoa ja huoltovihkoa. Takakontti näytti kuulemma tyhjältä koska hän näki jo mielessään kaksi subbaria mitkä sinne tultaisiin asentamaan.

Lähdettiin koeajolle, ihmettelin että kylläpäs kaveri oululaiseksi tuntee hyvin Helsingin ydinkeskustan. Ajeltiin Lahden motaria kehä I:lle ja Itäkeskuksen kautta takaisin rautatieasemalle. Pitkän ja perusteellisen koeajon aikana keskusteltiin niitä näitä, kuulemma löytyy oma yritys ja kaksi lastakin. Koeajon aikana sovimme kauppahinnan ja paikan. Kun kaupat tehdään, rahat tulevat firman tililtä verotus syistä. Hän pyysi vielä että lähettäisin kesärenkaat matkahuollossa ettei sisusta pääse likaantumaan. Sanoin että minulla on rengaspusseja joilla pystyn renkaat suojaamaan, mutta nekään eivät kelvanneet koska hän meinaa ajaa suoraan hifi-asentamoon ja haluaa että takakontti on tyhjä.

Lopuksi näytin vielä rekisteriotetta ja ajokorttiani että ostaja voi varmistua että en ole huijari. Pyysin häntä myös todistamaan henkilöllisyytensä. Lompakkoa etsiessä meni tovi ja kun se löytyi, ei ajokorttia löytynyt millään. Hän veti kortin toisensa jälkeen ulos lompakosta ajokorttia etsiessään, ikään kuin näyttääkseen minulle että luottoa löytyy. Hän piteli lompakkoa niin, etten nähnyt kuin korttien selkäpuolet. Huomasin että suurin osa korteista vaikutti kauppojen etukorteilta. Silmiin pisti myös reunastaan rispaantuva lompakko, miehellä joka on ostamassa 40.000e autoa käteisellä. Ajokortti oli ilmeisesti hänen repussa joka oli työporukan mukana kulkeutunut laivaterminaaliin, hän soitti ja pyysi tarkistamaan asian. Ihmettelin kun hän puhui puhelimeen niin hiljaa etten saanut siitä mitään selvää.

Käteltiin ja lähdettiin omille teillemme.

Heti kun pääsin autoon, soitin numero tiedusteluun ja kysyin numeron ja nimen mukaan tietoja. Nimeä ei löytynyt ja numero on prepaid. Ajoin lähimmälle poliisiasemalle ja selvitin tilanteen, sieltä osasivat kertoa että huijarista nimeltä Tommi Aura on havaintoja pk-seudulta viime päiviltä mutta eivät voi tehdä mitään koska rikosta ei ole tapahtunut eikä henkilöllisyydestä voi olla täysin varma.

Kotiin päästyäni Googletin ja oikea henkilöllisyys alkoi pikkuhiljaa selviämään.

Yritys josta hän puhui, on totta, mutta taitaa olla pelkää kulissia.
www.suomenyritykset.fi/AUTO-OVELLE.COM/11381295/
Puhelinnumero, 045-1156746 on sama minkä hän minulle antoi. Hain tietoa www.inoa.fi palvelusta Y-tunnuksella, 0792421-4, joka sivuilta löytyi. Y-tunnuksen takana on yritys nimeltä Delicatering Oy Ab jonka toimitusjohtajana toimii Aura Tommi Antero


Maanantaina pitäisi mennä tekemään kaupat, sen verran utelias olen että meinaan paikalle saapua ja katsoa kuinka pitkälle vedätys jatkuu. Katsotaan kuka vedättää ja ketä, vai kerkeääkö sankari nähdä tämän kirjoituksen netissä ennen maanantaita.

Juho
Avatar
jameri
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1059
Liittynyt: Pe 25.03.2005 23:14
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja jameri »

Asiaa juuri noin, tee kaverin olo mahdollisimman tukalaksi, lupaa lähettää postissa auton paperit kun ne jäi kotiin, maksun hän voi toki heti suorittaa, rehtejä kun ollaan, kerro että olet valmis myymän auton ilman papereja tukevalla alennuksella jos saat rahat heti.

Tehdään ne paperit siten myöhemmin, nyt vaan tarvii nopeasti rahaa, sano että sinulla on tili kaikissa pankeissa joten rahansiirto voidaan tehdä lähimässä pankkipisteessä.

Käännä samalla puhe työasioihin ja kerro että tarjoat vanhanaikaista perintää sivutyönä, haetaan yöllä ja hakataan hiekkakuopassa jne jos hän tarvitsee, yms 8)
Hummer H2
W203-C32AMG
ex VMax
ex 190E 2.3-16
ex W220 S500 full loadet
Naapurin puolella ruoho on aina vihreämpää mutta meillä se on pidempää.
-loesje-
Avatar
jackie
Mersumies
Mersumies
Viestit: 3443
Liittynyt: Pe 11.06.2004 02:27
Paikkakunta: Joutseno, Korvenkylä

Viesti Kirjoittaja jackie »

Jos tyyppi seuraa autopalstoja aktiivisesti, hän näkee myös tämän ja jättänee leikin kesken. Kannattaisikohan tää viestiketju siis tässä vaiheessa vielä poistaa, ja oottaa että saat kaikki kortit katottua. Raportoisit sitte et kui kävi.
Ajossa, kukin vuorollaan:
w126 300 SEL -89
w124 250D -90
w463 300GD -91 (OM606)
w202 C220 CDI Elegance -98
w168 A160 automatic Avantgarde -01
w638 Vito 110CDI -03

Parempia aikoja oottamassa:
w123 200D -83 "talleissa ei tapahdu" since 2001
w124 200D -92
s124 E300 T 4matic -94
s210 E290 Turbodiesel Elegance -96 x2
w210 e280 4matic Classic -97

Elämäni ex: w123 230E automatic - 84 (2004-2020)
Avatar
MatiasB
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 53
Liittynyt: La 26.08.2006 23:40
Paikkakunta: Kotka

Viesti Kirjoittaja MatiasB »

jackie kirjoitti:Jos tyyppi seuraa autopalstoja aktiivisesti, hän näkee myös tämän ja jättänee leikin kesken. Kannattaisikohan tää viestiketju siis tässä vaiheessa vielä poistaa, ja oottaa että saat kaikki kortit katottua. Raportoisit sitte et kui kävi.
Meinasin kirjoittaa saman, ehkä kannattaa palata asiaan MA jälkeenja laittaa summa summarum :D
MB W210 E430 -98 Avantgarde .aut
Kryptonite
Mersumies
Mersumies
Viestit: 3401
Liittynyt: Ti 12.08.2003 20:52
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kryptonite »

jameri kirjoitti:Asiaa juuri noin, tee kaverin olo mahdollisimman tukalaksi, lupaa lähettää postissa auton paperit kun ne jäi kotiin, maksun hän voi toki heti suorittaa, rehtejä kun ollaan, kerro että olet valmis myymän auton ilman papereja tukevalla alennuksella jos saat rahat heti.

Tehdään ne paperit siten myöhemmin, nyt vaan tarvii nopeasti rahaa, sano että sinulla on tili kaikissa pankeissa joten rahansiirto voidaan tehdä lähimässä pankkipisteessä.

Käännä samalla puhe työasioihin ja kerro että tarjoat vanhanaikaista perintää sivutyönä, haetaan yöllä ja hakataan hiekkakuopassa jne jos hän tarvitsee, yms 8)
Ei toimi, sillä uudet luovarit saa lähimmältä katsastusasemalta 10e lunastushintaan.. Voi olla että menee läpi, mutta jos kyseessä on huijari, niin
ei ole menossa läpi: HEI LÄHETÄN POSTISSA..
220.128 Black Mirror
E.E.J Ukkonen
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 160
Liittynyt: To 11.08.2005 14:32
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Viesti Kirjoittaja E.E.J Ukkonen »

Mieshän toteuttaa hallituksen neuvoa ja harrasta toivetta. Hän on parasta A-ryhmää, eli yrittäjä :lol:


edittiä: Yrittäjiä mitenkään loukkaamatta. Paitsi huijariyrittäjiä.

editin editti: Piti poistaa viittaus suomalaisen kulttuuriin vahvasti liittyvän rakennuksen takana olevista tiloista, koska siitä voi kuulemma tulla haastetuksi oikeuteen. :roll:
Avatar
cuuno
Mersumies
Mersumies
Viestit: 2267
Liittynyt: To 11.08.2005 16:55
Paikkakunta: hki

Viesti Kirjoittaja cuuno »

:twisted: ....muista ottaa yllättäin kuva kännykkäkameralla niin saa kuvan muille varotukseksi :twisted: ...tai paremmin onnistut kun hommaat jonkun toisen paikalle mukamas ohi kulkemaan tuntemattomana ja hän sitten ottaa kuvan :twisted: ....itse ottaisin jonkun mukaan ja veisin tommin "ajelulle" :twisted:
Jabba
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 19
Liittynyt: Pe 04.03.2005 14:55

Viesti Kirjoittaja Jabba »

Missäs vaiheesa uskot tulevasi huijatuksi?? Sinähän se myyjä olet, meinaakos joku muka anta auton luovarit rahoja näkemättä?? Minulle on ihan sama millä nimellä joku pahvi autoni ostaa jos nään sovitun summan riihikuivaa kädessäni saa auto mennä vaikka eero heinäluoma nimiselle pahville.
jörö
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 59
Liittynyt: La 19.08.2006 21:22
Paikkakunta: isokyrö

Viesti Kirjoittaja jörö »

tuolla ffp:n sivuilla myös pitkä ketju kyseisestä sankarista.
http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=3486
JR
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 27
Liittynyt: Ke 05.11.2003 22:35
Paikkakunta: Vihti

Viesti Kirjoittaja JR »

Tässä hieman lisätietoja. Osa onkin jo tullut ilmi joillain forumeilla mutta laitan tähän kaiken tiivistettynä.

10 minuuttia siitä kun postasin FFp:lle. Puhelin soi ja soittaja esitteli itsensä Auraksi. Kovasti uhkasi poliiseilla ja oikeustoimilla jos en poista tekstiä puhelun aikana. Tuohon en suostunut, puhelu kesti 51 minuuttia 7 sekunttia. Puhelun päätyttyä kirjoitin BTCF:lle että Aura oli soittanut minulle ja esittänyt älyttömiä vaatimuksia, meni 20 minuuttia ja puhelin soi taas. Tällä kertaa Aura jaaritti 40 minuuttia 21sekunttia ja antoi minulle mm. asianajajansa nimen ja juttua tutkivan poliisisn nimen sekä puhelinnumeron.

Tyhmempi voisi tässä kohtaa ihmetellä mitä ihmeen juttua tutkivasta poliisista on kyse?? Aura sanoi tehneensä minusta rikosilmoituksen koska levittelen hänen yksityistietoja netissä. Kaikki ilmoittamani tiedot kaivoin netin syövereistä, eli eivät ne huippusalaisilta vaikuta. Hän uhkasi ilmoittaa myös poliisille kuinka olen yrittänyt tehdä petoksen laittamalla autosta myynti-ilmoituksen mutta en ole autoa hänelle suostunut myymään.

Seuraavana aamuna hän soitti vielä kolmannen kerran ja ilmoitti että juttua tutkiva poliisi on vaihtunut, siis tutkija vaihtunut Lauantain ja Sunnuntain välisenä yönä. Sain uuden poliisin nimen ja yhteystiedot. Välittömästi soitin ko. poliisille joka oli täysin tietämätön mistään rikosilmoituksesta, nimi Tommi Aura oli kuitenkin tuttu.

Puhelimessa hän myös kertoi tulevansa maanantaina työpaikalleni asianajajansa kanssa nöyryyttämään minua. Kehoitti kutsumaan koko henkilökunnan paikalle. Hänet kuulemma tunnetaan hyvin työnantajallani. Tuota en epäile hetkeäkään, onhan työnantajani yksi suomen suurimmista autoliike ketjuista.

FFp:llä joku oli löytänyt myös MOL.fi palvelusta Auran Auto-ovelle.com yrityksen työpaikkailmoituksen. Ilmoituksessa oli yrityksen nimenä KD Rent Oy , yhteyshenkilönä Lindholm Teemu ja puhelinnumerona Auran numero.

KD Rent on yritys Pakuovelle.com palvelun takana. Sattumoisin tunnen KD Rentin omistajan, soitin hänelle ja kysyin ovatko hakemassa lisää henkilökuntaa. Kaveri oli hieman ihmeissään, kerroin ilmoituksesta ja kysyin onko heillä töissä Teemu Lindholm. Ei ole! Kysyin onko nimi Tommi Aura tuttu koska ilmoituksessa on hänen puhelinnumero. Kuinka ollakaan, nimi oli tuttu. Tommi Aura on joskus huijannut heiltä vuokra pakun ja poliisi oli saanut hänet tien päällä Lahden suunnalla kiinni. KD Rentin kaveri oli siinä uskossa että Aura on vielä istumassa.

KD Rent pyytää huomenna työvoimatoimistoa poistamaan väärän ilmoituksen ja luultavasti tekee asiasta rikosilmoituksen.

Illalla autostani tuli taas soitto ja puhelun aikana kävi ilmi että ostajan vaihdossa tarjoamaa Volvoa oli yrittänyt ostaa Tommi niminen kaveri viime kesänä. Kaupat peruuntuivat koska auton maksussa oli ollut pientä hämminkiä ja ostaja oli kuulemma pelästynyt viimeisellä tapaamisella myyjällä päällä olleita TULLI:n haalareita ja kontissa ollutta huumekoiraa.

Linkki työpaikkailmoitukseen: http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi ... or=6577038
Tästä löytyy screenshotti että pysyy tallessa kun ilmoitus poistuu netistä.

Linkit threadeihin joihin olen tämän saman tekstin postannut:
FFp - http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=3486
BTCF - http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=91351
Audifinns - http://www.audiclub.fi/audifinns/viewtopic.php?t=29407
Mersuforum - http://www.mersuforum.net/forum/viewtopic.php?t=47436
Subaru Club - http://www.subaruclubfinland.net/bbs/vi ... php?t=1088
UltimateVW - http://www.ultimatevw.com/keskustelu/?cmd=aihe&id=9628
Cosworth & RS Club - http://www.cosworthrsclub.com/foorumi/v ... p?t=117556
OCF - http://www.opelclubfinland.fi/forum/vie ... hp?t=20528

Osa forumeista vaatii reksiteröitymisen että pääsee lukemaan. Laittakaa ihmeessä linkki myös muille forumeille ettei pääse tulemaan lisää huijauksen uhreja.

Jos jollain on suhteita esim. Nettiauto.com palveluun, olisi hyvä saada kaverin ajokortin kuva etusivulle tai vaikka pop-up ikkunaan.
Avatar
mj1378
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 497
Liittynyt: To 26.01.2006 06:39
Paikkakunta: rauma / panelia

Viesti Kirjoittaja mj1378 »

tuo on juuri sellaista mikä rupeaa vituttamaan!
perkele jos se olisi nyt ja ainoastaan panelian lain voimalla toteutettua valvontaa, tuo auran poika olisi jo pitkän aikaa katunut temppujaan..
nokikkain tuollaisen kanssa ku kerran pääsis..

tule siis auran poika ostamaan multakin mersu..

halvalla lähtee..
112cdi vito........

kaikkeen sitä tartteeki koskea..
Hemingway
Mersumies
Mersumies
Viestit: 759
Liittynyt: To 15.05.2003 12:31

Viesti Kirjoittaja Hemingway »

Missäs vaiheesa uskot tulevasi huijatuksi?? Sinähän se myyjä olet, meinaakos joku muka anta auton luovarit rahoja näkemättä??
Komppaan.

Melua tyhjästä. Et enempää löytänyt palstoja, jonne mielestäsi tärkeää juttua levittelet? Mielestäni omaa typeryyttä, jos antaa kaverille auton, muttei saa rahoja.

On maailmassa suurempiakin epäkohtia kuin jokin vaivainen huijari :lol:

Toistan:
Missäs vaiheesa uskot tulevasi huijatuksi?? Sinähän se myyjä olet, meinaakos joku muka anta auton luovarit rahoja näkemättä??
124.023
JR
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 27
Liittynyt: Ke 05.11.2003 22:35
Paikkakunta: Vihti

Viesti Kirjoittaja JR »

Hemingway kirjoitti: Melua tyhjästä. Et enempää löytänyt palstoja, jonne mielestäsi tärkeää juttua levittelet?
Kyllähän palstoja löytää, en vaan ole muille rekisteröitynyt enkä tälläisen varoituksen takia sitä ala tekemään.
Hemingway kirjoitti: Mielestäni omaa typeryyttä, jos antaa kaverille auton, muttei saa rahoja.
Niin on! Tästä syystä en kauppoja Auran kanssa teekkään. Monet vaan on mennyt vipuun ja menettäneet autonsa.
Hemingway kirjoitti: On maailmassa suurempiakin epäkohtia kuin jokin vaivainen huijari
On, moniakin. Itselläni ei ole mahdollisuutta vaikuttaa esim. ilmaston muutokseen tai terrorismin kitkemiseen niin ajattelin helpottaa autoaan myyvien elämää etteivät tule huijatuksi.
Avatar
MasaMbW124
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1703
Liittynyt: Ma 07.11.2005 19:02
Paikkakunta: Tampere [Kangasala]

Viesti Kirjoittaja MasaMbW124 »

nimenomaan tälläisiä topicceja pitäis olla enemmänkin (onneks ei kyllä ole)

varsinkin, kun kyse on näinkin suuresta huijaus toiminnasta, niin ei voi kuin kiittää, että viitsit nähdä vaivaa hieman, ja varoittaa muita, ennenkun käy huonosti!
W124: 200e '88 tuning/hifi ikuisuusprojekti
W204: 220cdi '07
Avatar
EVO X
Asiantuntija
Asiantuntija
Viestit: 3541
Liittynyt: Su 26.10.2003 13:18

Viesti Kirjoittaja EVO X »

Tämä Aurahan on myös näyttänyt selvästi maksavansa esim. maksuautomaatin tai netin kautta auton, mutta jotenkin onnistunut perumaan maksun ja jälleen on myyjä menettänyt autonsa!! Että niille jotka tätäkin topiccia nyt arvostelee niin kattokaa nyt ettei osu omaan nilkkaan. Harvemminpa yli 5000 autoja maksetaan käteisellä--
JR tekee ihan oikein kertoessaan tollasista paskiaisista, ja Tommipoijastahan on ollu juttua kyllä vähän väliä muuallakin.
MB E200D T -18
MB 300CE-24 Cabriolet -92

1959 Cadillac Coupe De Ville
1959 Mercury Montclair

http://garage59.blogspot.fi/

Ex: MB 190E 2.0 -90 | MB CLK240A Cabriolet -04 | MB 190E 2.3-16 -85 (W201)| MB 300D -91 (W124) | MB C180CDI TA Avantgarde (S204) -14 | MB 300CE-24 -92 (C124)| MB E320 Coupe -93 (C124)| MB C200CDI T Avantgarde (S204) -08 | MB 250D -93 (W124) | MB E270CDI -04 Avantgarde (S211) | MB C200CDI -01 (W203) | MB E220CDI T -04 (S211) | MB 250D "Oldskool" -91 (W124) | MB 200D -93 (W124) | MB 300CE "EVO X" -91 (C124) | MB 190E 2.6 Sportline -90 (W201)| MB 280SE -72 (W108)
Avatar
veskola
Valvoja
Valvoja
Viestit: 11874
Liittynyt: Ke 14.04.2004 12:53
Paikkakunta: SKG
Viesti:

Viesti Kirjoittaja veskola »

Minkä ihmeen takia ei maksettaisi käteisellä, ja mikäli hirvittää kuljettaa käteistä voi aina käyttää pankin varmentamaa shekkiä. Lisätietoja omasta pankistasi.

Lisäksi kaupan voi aina tehdä pankin tiskillä kuten olemme asuntokauppaa tai siis sen käsirahaa maksettaessa tehneet. Mihinkään tilisiirtoihin tai vastaaviin lippusiin ei kannata luottaa, mikäli kauppaa ei voida tehdä pankissa tai käteisellä niin ei kannata tehdä kauppaa ollenkaan.

Kun antaa auton koeajoon, vaikka ja varsinkin kun menee koeajolle itse mukaan, pitää vaatia nähdä voimassa oleva ajokortti. Muutoin syyllistyy mahdollisesti ajouneuvon luovuttamiseen kortittomalle tjms.
Lisää tietoa: www.skg.fi
ankkuli
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus
Viestit: 1
Liittynyt: Ma 11.07.2005 09:42
Paikkakunta: Vaasa/Hyvinkää

Viesti Kirjoittaja ankkuli »

Ilmeisesti tätä topikkia arvostelevat eivät ole tutustuneet T. Auran toimintaan, ja jos ovatkin, kuvittelevat, että Tommi on vain typerien ylihintaan tuninkikorollaansa kaupittelevien teinien riesa.

Jos tyypin tempauksia seuraa, niin huomaa pian, että LÄHES MIKÄ TAHANSA varmaksi kuviteltu varotoimi saattaa pettää. Kyseessä on erittäin meilikuvituksekas ammattihuijari, ja taparikollinen, joka ei aio lopettaa toimintaansa. On turha kuvitella, ettei pankkisiirroista, shekeistä tai muista maksutavoista löytyisi porsaanreikää, jota asiaa päätyökseen miettivä ei löytäisi.

Tommi jää ennemmin tai myöhemmin kiinni, tai joutuu "onnettomuuteen", mutta sitä ennen saattaa myös joku itsensä huolelliseksi ja varovaiseksi kuvitteleva autostaan luopuva saada läjän riesoja vastineeksi autostaan. Vaikka autonsa saisi pitääkin/ takaisin, niin tuloksena on joka tapauksessa v*ttumainen selvittelytyö...
Avatar
koyama
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1551
Liittynyt: Ma 04.07.2005 22:36
Paikkakunta: rovaniemi

tarkka "mies"

Viesti Kirjoittaja koyama »

Se on taitava kaveri alallaan.Niin kuin Mauri.h ym..,superien rakentajat omalla sarallaan,mutta niin vain joskus käy ,että kone poikii.Samoin käy
auralle,jostain napsahtaa ja toivottavasti pian
KAIKENLAISTA KELOTUOTETTA MYYTÄVÄNÄ

Penari äks 3 vm 2005 3 L dieselmotor
W 211 avantg sedan 270cdi vm.02 Pwd=Tuikku=myyty
Väyrynen sedan 200 cdi/sipsi vm.2000 myyty
W 203 200 cdi vm.2003 såld
Paavo 220 cdi -2000 såld
satalankku 300dt-91 exsä
e 250 20v vm-93 exs
190 e 2.0 vm-88 ex
Kipsu
Mersumies
Mersumies
Viestit: 2066
Liittynyt: To 29.07.2004 20:17

Viesti Kirjoittaja Kipsu »

Ensimmäisen kerran luin T.A:sta Fast Fruits bbs:sästä. Alkuperäinen kirjoitus on kadonnut tai en osannut etsiä sitä. Tässä kuitenkin lisää luettavaa Tommy Boista jos jotain kiinnostaa:
http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=3486

Taitaapi käsitellä jotain oikeudenkäyntiä.
e320
Mersumies
Mersumies
Viestit: 2304
Liittynyt: Ma 20.12.2004 03:17

Viesti Kirjoittaja e320 »

Juu kannattaa varoa tarkkaan mitä kirjoittelee palstalla koska jos/kun se sitten napsahtaa kohdalle, toistuu jo aiemman kaltainen syntipukkien metsästys eli rikokseen yllytys tms. rikosnimike tulee jos provosoituu purkamaan tunteitaan julkisesti.

Kukaan ei suomessa ole niin hyvin lain suojaama kuin rikollinen - rehellisellä kansalaisella ei ole tänä päivänä edes oikeutta puolustaa itseään saati sitten omaisuuttaan.
janimat
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 319
Liittynyt: Su 04.06.2006 17:59
Paikkakunta: Etelä-Savo

Viesti Kirjoittaja janimat »

Täyttä asiaa. Jatkakaa samaan malliin.
Timo J
Mersumies
Mersumies
Viestit: 898
Liittynyt: Su 06.02.2005 15:09

Viesti Kirjoittaja Timo J »

Minun mielestä nämä varotukset on hyviä ja ehdottomasti tarpeellisia, vaikkakin noista "pitäisi" selvitä ihan "perus"maalaisjärjellä.

Asiallista faktaa ilman tunteen purkauksia, ( niin kuin viestin aloittaja tekikin ), niin ei kai tästä kenellekkään haittakaakaan pitäisi olla.

Sitä paitsi itse luin ainakin mielenkiiinnolla nuo jutut läpi ja meni ihan hyvin viihteestä maanantai aamuna. :wink:
Avatar
Antti V
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1495
Liittynyt: To 03.06.2004 10:32
Paikkakunta: Naantali/Nummela

Viesti Kirjoittaja Antti V »

Niin niille jotka eivät herra Auraa tunne,
http://web.archive.org/web/200310122314 ... ommi_aura/
on tuossa hänen "yrityksensä kotisivut"
SL AMG
S6 TFSI
T6 4motion
K 1600 GT
ex CLK AMG
ex ML 350 CDI

"Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.''
-Jope Ruonansuu-
Avatar
pommac
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 212
Liittynyt: Su 05.06.2005 17:20
Paikkakunta: keski-suomi

Viesti Kirjoittaja pommac »

Ei tyyppi mielestäni näytä edes kovin mulkulta, mutta totuus on jälleen tarua ihmeellisempi. :shock:
Mercedes CLK 230 kompura -99
Toyota tercel -84 (meni paaliin)
Ex. porsche 911 coupe 2.7l

Mersut ja Porschet miehen tiellä pitää.
Avatar
jameri
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1059
Liittynyt: Pe 25.03.2005 23:14
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja jameri »

e320 kirjoitti:Juu kannattaa varoa tarkkaan mitä kirjoittelee palstalla koska jos/kun se sitten napsahtaa kohdalle, toistuu jo aiemman kaltainen syntipukkien metsästys eli rikokseen yllytys tms. rikosnimike tulee jos provosoituu purkamaan tunteitaan julkisesti.

Kukaan ei suomessa ole niin hyvin lain suojaama kuin rikollinen - rehellisellä kansalaisella ei ole tänä päivänä edes oikeutta puolustaa itseään saati sitten omaisuuttaan.
Harmillisen totta, kriminaalisen uran valinnut, usein valitettavan varaton henkilöhän voi prosessoida oikeudessa mielinmäärin koska yhteiskunta maksaa hänen oikeutensa prosessoida ketä tahansa vastaan mielinmäärin, samalla hän voi uhkailla, puhua muunneltua totuutta, mitä tahansa tietäen että ei joudu siitä edes vastuuseen taloudellisessa tai muussakaan mielessä.

Usein tämä henkilö luottaa siihen että petosmiehellä/näpistelijällä yms pikkutekijällä on kansalaisten mielissä sama status kuin jollain kolmois-surmaajalla, tyypillinen uhkaus on verhottu äkilliseen käyntiin tai muuhun tavalliselle kansalaiselle epämukavaan toimintaan, tyypillistä henkilölle joka ei ole valmis silmittömään väkivaltaan, ne ketkä tulevat käymään eivät soittele etukäteen.

terv: nojatuoli psykologi
Hummer H2
W203-C32AMG
ex VMax
ex 190E 2.3-16
ex W220 S500 full loadet
Naapurin puolella ruoho on aina vihreämpää mutta meillä se on pidempää.
-loesje-
Avatar
Voihanrontti
Mersumies
Mersumies
Viestit: 789
Liittynyt: Ma 08.01.2007 22:09
Paikkakunta: JKL

Viesti Kirjoittaja Voihanrontti »

Heh :) ! Kuinkahan tässä vielä käy? Kukakohan sitä pahiten vielä polttaa sormensa, kun aikansa puidaan tätä juttua ja pistetään linkkejä ties minne sivuille :roll: .
Olkaas pojat varovaisia 8) .
Think Locally, Fuck Globally
Avatar
JUHHisi
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 361
Liittynyt: Su 20.11.2005 19:39
Paikkakunta: HML

Viesti Kirjoittaja JUHHisi »

Itse olen kanssa jo joskus aikasemmin 2-3vuotta siten lukenut tuolta VAG-foorumeilta tuosta kyseisestä huijarista. Hän ilmeisesti havittelee joitain hieman erikoisempia tuning/GTI vehkeitä? ainakin siihen aikaan tuntu vähän tuunatut audit / vW kelpaavan. :idea:

Mites JR, saako kysyä että kummosta johtotähteä kaupittelit kerta Tommikin oli siitä kiinnostunut ? :?:
Avatar
Manu300cea24
Mersumies
Mersumies
Viestit: 3989
Liittynyt: Ma 26.09.2005 18:22
Paikkakunta: Pielavesi "Kekkosslovakia"

Viesti Kirjoittaja Manu300cea24 »

No voi käydä kaverille huonostikkin.
Toisekseen aika tyhmää lähtee leikkimään monen foorumin kanssa tommosista asioista kun kerran tiedetään jo tyyppikin hyvin.
No katellaan jos vastakkain käydään niin mitä tehdään.
C124 300cea24
Ex. W123 240D
Ex. W123 240D
Ex E30 BMW
Ex Suzuki GSX-R 1100 fighter
JR
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 27
Liittynyt: Ke 05.11.2003 22:35
Paikkakunta: Vihti

Viesti Kirjoittaja JR »

JUHHisi kirjoitti:kummosta johtotähteä kaupittelit kerta Tommikin oli siitä kiinnostunut ? :?:
Ei ole johtotähti vaan STI Impreza.

Tässä linkki oikean henkilön kuvaan: http://web.archive.org/web/200307210449 ... /aura3.jpg
Avatar
mw124
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 136
Liittynyt: Ti 05.12.2006 00:07

Viesti Kirjoittaja mw124 »

Tuo irc.netissä oleva ukko EI todella ole TOMMI AURA
MB 308d 91

Projekti:
MB 200 D W123 -81

Exät:
MB 240 D W115 -75
MB 240 D W123 3 kpl
MB 200 W124 -88
MB 200 D W124 -85
MB 200 D W124 -88
Vastaa Viestiin