W123 sähköt sekaisin pahasti!

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
JuhaTauno
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 12
Liittynyt: Ke 06.05.2009 16:15

Viesti Kirjoittaja JuhaTauno »

sooppa kirjoitti:hommakkaa nyt perkele riisseli w123 niin ei tartte ihmetellä! toimii kun junan vessa! 8)
Niinno.. Oma w123 300d seissy viikon ajan sähkövian takia. Kaikki alko kun olin töistä lähdossä niin auto ei startannu. Hetken sinä ihmettelin ja sitten tuli kiire. Sankka savu mittariston takaata. Avaimen poistaminen virtalukosta ei auttanut, virrat jäi päälle!! Noo äkkiä luukut auki ja akusta kenkä irti. Siinä hädässä onnistuin rikkomaan konepellin avausvivun keulasta. Muutaku kaveri paikalle ja varovasti kokeiltiin nii sama uudestaan, virrat jää päälle.

Yksi vika löyty virtalukon rungosta. Pohjaan vaikuttavat väkäset oli molemmat poikki ja epäiltiin että pohja oli ollut oikosulussa. Siinä sitte pitkään etsittiin osia, kun tyypit unohti tapaamiset. Sitäpaitti en arvannut että noita virtalukon pohjia on niin montaa lajia.

Ny autoon sitte vaihdettiin sekä startti ja virtalukko, edelleen sama vika. Virrat jäi päälle. Noita sähköliitoksia puhdistettiin ja rungon nollan liitokset tarkistettiin ja jo alko startti nakuttaa. Huomen viiään ladattu akku autolle nii nähdään, jotta riittikö.
- Reiska
Nuutti
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus
Viestit: 1
Liittynyt: Ke 19.10.2022 20:54

Re: W123 sähköt sekaisin pahasti!

Viesti Kirjoittaja Nuutti »

Nyt pääs käymään semmonen homma että sähköt on sekasin harrastus Mersusta w123 240d. Vilkut ei toimi ja kojelaudan mittarit rullaa ees taas jarruja painaessa. Jarruvalotkaan ei pala jarruttaessa. Monitoimikytkimen päästin irti ja samassa levis autosta päin tuleva johto rasia. Eli sähköt on sekasin kun laitteli niitä takasi paikalleen. Väri väriinsä laitoin ja vilkut ei pala vieläkään hätävilkut kyllä toimii. Mistä lähteä vikaa etsimään.
Avatar
jusa82
Mersumies
Mersumies
Viestit: 2229
Liittynyt: Ti 14.09.2004 21:50
Paikkakunta: Koski TL

Re: W123 sähköt sekaisin pahasti!

Viesti Kirjoittaja jusa82 »

Osta multa ehjä sulakerasia. Siellä vika
203 cdi
123 200 d mr

+ n. 20 muuta mb autoa ja pari kontio-sisua

w115/123 osia coupesta farmariin-JATKUVASTI TARJOLLA
Vastaa Viestiin