Bensaturboja on tullut ruuvailtua joitain vuosia, mutta harrastuksen edistyessä voima maksaa aina vaan enemmän ja enemmän, ja nyt on alkanut tosissaan kiinnostamaan tehokas diesel... Tuttu tarina ehkä monelle

Aihioksi hankkinen W124 300 TD:n automaatilla, 124-Meseistä kun on hyvää kokemusta jo entuudestaan käyttöautopuolelta.
Muutamia kysymyksiä olisi, jotta paremmin tajuaisi mihin sitä taas ollaan ryhtymässä!
-Kaikki puhuvat siitä, että on kallista nimenomaan tehdä kestävä voimakone. Kuitenkaan täällä ei käytännössä juurikaan puhuta koneen vahvistamisesta - mikä siis on se juttu millä vehkeet kestää? Esim. 12V -kuutosdieselistä 400+ hv ja yli 700 Nm? Ja mikä on se juttu, miksi vaan muutamat osaavat kuuleman mukaan toimivan superturbon rakentaa, muutokset ovat kai kuitenkin lähinnä bolt-on plus säätöä (eli ei tarvitse vaihtaa koneen sisuskaluja)?
-Ostoslistalle tulisi siis ISO turbo, modattu syöttöpumppu, peltipakosarja ja erillinen hukkis, iso cooleri ja ahtoputkisto, avara pakoputkisto, muutettu plenum, tehokas öljnjäähdytin - mitä muuta koneeseen tarvitaan?
-Mitä vakio automaattilaatikko saadaan kestämään? Kuinka olisi esim. noilla 700+ Nm väännöillä mitä joillain täälläkin on autoissaan?
-Vielä tyhmä kysymys, kun ei dieselvirittämisestä ole vielä oikeastaan kokemusta; bensavehkeethän säädetään lambdalla ja nakutusanturilla, mutta mistäs dieselkoneessa tietää milloin liikutaan kestävyyden rajoilla? Eli mitäs dieselissä mitataan jolla saadaan infoa koneen itsetuhoaikomuksista?
Kiitokset jo etukäteen kaikista vinkeistä! Virittäjänä olen monenmoista kokenut, mutta nämä "kiisselit" on vielä vähän vieraita...