Reduce oil level anturin herkkyys.(Kuinka yleistä) että valo

Mallit, ominaisuudet, varusteet, kokemukset jne.
Vastaa Viestiin
mc
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1922
Liittynyt: Ti 01.04.2003 15:53

Reduce oil level anturin herkkyys.(Kuinka yleistä) että valo

Viesti Kirjoittaja mc »

Kuinka herkkä tuo anturi on.

W203 seisoi pajalla tunnin verran ennen öljyjen vaihtoa, eli kaikki öljy oli kyllä valunut pohjaan ennen öljynvaihtoa. Asentaja imi paineilma poksulla vanhat öljyt pois ja laittoi laskun mukaan uutta öljyä 8 litraa.

Lähdin ajelemaan kotiinpäin ja 10 minuutin ajon jälkeen kun öljyt lämpeni niin tauluun tuli punainen reduce oil level ja merkkiääni joka viipyi näytössä kunnes sammutin auton (tällä matkalla olin hiukan haistavinani pienen öljyn hajun) joka saattoi kyllä johtua myös siitä että öljyä oli roiskahtanut? mootorille?. Soitin tienvarresta korjaamolle, pyysi tulemaan käymään niin imetään liika pois. Käynnistin auton ja lähdin korjaamolle päin, vielä ei uutta ilmoitusta, mutta hetken päästä viisi minuuttia starttaamisesta loivassa mutkassa taas kävi taulu punaisena ja sama ilmoitus, taulu kuitenkin palas takas normaalinväriseksi ilmoittamaan coolant wisit vorkshop (kun mulla oli häiriö tuossa flektissä ennastaan) eli loppumatkan ajaksi jätti vain malufunktion jäljen tuosta öljyjutusta. Mikä tuossa öljynvaihdossa meni pieleen. Tuskin sinne vanhaa on voinut kovin paljon jäädä vai olisko? tuskin muutamaa desiä enempää?

Jos kysymys olisi moottorille haitallisesta ylitäytöstä niin olisiko niin että taulu pysyisi koko ajan punaisena tms. Onko tässä ollut kyse ehkä anturin ylireagoinnista johonkin pariin desiin tms. Korjaamolla otti poksuttimella pari erillistä kertaa joitakin "sekunteja kestävän" (määrän pois) ja enää ei ilmotellu mitään. Mitähän viralliset lähteet sanoo moottorille aiheutuvasta vaarasta kyseisissä tapauksissa.
Avatar
Messerschmitt
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1370
Liittynyt: To 30.03.2006 14:04
Paikkakunta: Utajärvi / Oulu

Re: Reduce oil level anturin herkkyys.(Kuinka yleistä) että

Viesti Kirjoittaja Messerschmitt »

Tässä oli jotain juttua tuosta....

http://www.mersuforum.net/forum/viewtop ... jy#p682404" onclick="window.open(this.href);return false;

Tuskin tuossa mitään vakavaa ole kerennyt tapahtua vaikka tarkkanaa kannattaa olla ettei liika täytä.Varmaan aika pieni määrä siellä ollut liikaa. Kaverin kaveri joka noita huoltaa sanoi puhelimessa minulle että laita 6,3l (6,5 ohjekirjassa).Sen verta laitettiin isän -06 220cdi ja ei ole ainakaan vielä valitellut.
-92 w124 300D turbo-
-Toyota Carina E -92 (the old reliable)
-Chevrolet Corvette 1969 Stingray Convertible-
foku
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 47
Liittynyt: Ke 22.09.2010 18:35
Paikkakunta: Helsinki

Re: Reduce oil level anturin herkkyys.(Kuinka yleistä) että

Viesti Kirjoittaja foku »

Moi !

Ja täällä lisää juttua ...

http://www.mersuforum.net/forum/viewtop ... =2&t=99405


T:Foku
Vito 111CDI-2,7/34K pitkä
Automaatti
Vm. 2004
***************************************
Suzuki GSX-R 1000 K4
Vastaa Viestiin