Om617 räpläämistä

Asiaa ahtimista ja ahtamisesta.
Vastaa Viestiin
Jaskatin
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 11
Liittynyt: Pe 15.11.2013 12:03

Om617 räpläämistä

Viesti Kirjoittaja Jaskatin »

Morjesta. tuli tossa hankittua hetken mielijohteesta tommonen ruma s123 300turbodee tekniikalla ja sitä olis tarkotus pikkusen piristellä eli ei mitään st meininkiä.

Suunitelma oli että vakio turbiinilla ja pumpulla nyt aluks ainakin mentäis. eli cooleri + jotain hilpettä. Vähän jotai informaatioo olis mukava kuulla kokeneemmilta että millasia ahtoa on vakio ahtimella ja pumpulla käytetty ja syöttöpumpun "ruuvaamis" ohjeita kaipaisin kanssa.
Avatar
Antti M.
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1064
Liittynyt: Ti 28.09.2004 09:57
Paikkakunta: Pietarsaari
Viesti:

Re: Om617 räpläämistä

Viesti Kirjoittaja Antti M. »

Niin kauan kuin pumppu ei vaihdu niin kovin kummoista tehon lisäystä on turha odotella. Cooleri on ihan hyvä idea, mutta tuskin sekään juuri perseessä tuntuu. Siinä vakiopumpussahan on koneen puolella muistaakseni kaasuvipua rajoittamassa pultti, ite nakkasin sen mäkeen aikoinaan ja sillä sai vähän lisää rundeja ja vetoja, tosin sama pumppu hajos joskus myöhemmin enkä sitte tutkinut oliko tuolla asiaan vaikutusta, joten omalla vastuulla. Ahtopaineen nosto tuskin vaikuttaa mitään. Isommilla elementeillä oleva pumppu tuo ensimmäisen tuntuvan muutoksen koneeseen jo vakioturbollakin kun vähä korottaa paineita, joten siihen se rahat kannattaa suunnata/säästää.
Millhill Performance
-Built With Pride-
Jaskatin
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 11
Liittynyt: Pe 15.11.2013 12:03

Re: Om617 räpläämistä

Viesti Kirjoittaja Jaskatin »

Joo näin oon kans ymmärtäny et vakio elementeillä on turha mistään hirveistä tehonlisäyksistä haaveilla edes. Oon semmosta foorumilta lueskellu että kannattaa ennemmin hankkii vaparin pumppu ja tapittaa se kun tää turbon oma? Mahtaakohan tommosessa olla mitään perää?
Avatar
PeeTee^^
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 88
Liittynyt: La 30.10.2010 14:15
Paikkakunta: Joensuu

Re: Om617 räpläämistä

Viesti Kirjoittaja PeeTee^^ »

Turbon mw- pumpusta saanee isommilla elementeillä hyvän, mutta osat kalliita ja ammattitaito harvassa. Eli kannattaa etsiä suosiolla vaparin pumppu, johon sitten isommat elementit.
Vastaa Viestiin