S211 takaluukun lukko

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
R129amg
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 17
Liittynyt: Ti 11.07.2017 16:33

S211 takaluukun lukko

Viesti Kirjoittaja R129amg »

S211 -06. Äkillisesti ilmaantunut vaiva takaluukun lukossa. Herjaa auki olevaa luukkua näytössä. Soft close toimii ja avaus jne. Suht normaalisti. Pitää sellaisia vaimeita tumpsauksia luukun ollessa kiinni ja sisävalot syttyilevät ja sammuvat. Jos laitan ovet lukkoon, niin vilkuttelee vilkkujakin, eikä tunnu rauhoittuvan. Nyt jätin siis ovet auki ja takaluukun irvistämään, jotta ei vedä sitä luukkua kiinni. Tämä vain, jotta ei pitkin yötä kurnuta ja vilkuta.

Nyt pari kysymystä:
Missä vika? Lukko ilmeisesti todennäköinen syypää?
Jos nyt koitan ajella noin, niin kuinka reagoi jos otan siitä lukosta liittimen auki? Tai entä jos irroitan siitä boksista jonkun kolmesta liittimestä?
Mulle riittää väliaikaisesti se, että lukon saa sisäkahvasta auki kunnes saadaan pohdittua korjaustapaa.
R129amg
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 17
Liittynyt: Ti 11.07.2017 16:33

Re: S211 takaluukun lukko

Viesti Kirjoittaja R129amg »

Sellaisia lisähuomioita vielä, että sama klonksotus kuuluu, kun käännän lukon salvan kiinni luukun ollessa kokonaan auki. Silloinkin "soft close" Toimii ja lukko jää mekaanisesti kiinni. Tuo on tosiaan hiljaa vain, kun luukun jättää "huulille" ja ovien lukot auki auton ollessa parkissa.

Ajossakin ääni kuuluu, mutta herjaa ei aamulla näyttöön tullut, kun poistin automaattisen ovien lukituksen käytöstä. Lisäksi rekisterikilven valot vilkkuvat kun ulkopuolista avauskahvaa käyttää. Sen yhteydessä kuuluu myös sellainen jaksottainen "suraus"
Vastaa Viestiin