Viano hyytyy

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
Vikano
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 8
Liittynyt: Ti 16.05.2017 20:31

Viano hyytyy

Viesti Kirjoittaja Vikano »

Viano -07 3.0cdi on nyt 3 kertaa jättänyt vaimon tienposkeen. Aina sama homma, ohjaus menee toosi jäykäksi, jarrut ihan kovaksi ja hyytyy tienposkeen eikä käynnisty kuin vasta 10min päästä. Paitsi tänään meni jo tunti ennenkuin lähti käymtiin. Tänään auto tuli kotiin hinurilla. Vikakoodeja tulee stopin jälkeen ihan mahottomasti, starilla ei ole vielä luettu, mutta huomenna pitäisi päästä starin nokkaan, jos korjaaja kerkiää. Toi vika on tullut ihan normaaleissa ajotilanteissa, tänään oli kuumapäivä, mutta edellisellä kerralla oli sateinen viileä päivä. Vikojen välissä on ajeltu jopa aksikin viikkoa ihan päivittäistä ajoa ja myös pisempiäkjn reissuja.
Asiasta soitin merkkiliikkeeseen ja ensimäinen diagnoosi luurissa oli että ohjainboksi lämpiää ja uusi maksaa 2miljoonaa. Laitoin vikakooodit spostilla liikkeeseen ja ehdotus muuttui vastapaine anturiin, kampiakselin ja nokkapyörän anturiin. Myös johtosarja vikaa epäiltiin. No anturit on tilauksessa, mutta kun ei veilä ole tulleet et ei ole voinut vaihtaa.
Onko muilla ollut vitoissa, vianoissa tai ylipäätään v6 diisseli moottoreissa samanlaisia oireita ja onko löytynyt vikapaikkaa.
simosami
Mersumies
Mersumies
Viestit: 914
Liittynyt: Ma 24.02.2014 11:26

Re: Viano hyytyy

Viesti Kirjoittaja simosami »

Voithan laittaa vikakoodit tänne, niin arvaaminen helpottuu? Ne Starin antamat olisi hyvä saada.

Ohjaus menee jäykäksi, vaikka moottori vielä pyörii?
Eikös siinä ole hydraulinen tehostin, niin lakkaa toimimasta vasta, kun moottori pysähtyy?
Miksi tehdään muitakin autoja, kuin mersuja?
Persaukistenkin pitää liikkua jollain.
Vikano
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 8
Liittynyt: Ti 16.05.2017 20:31

Re: Viano hyytyy

Viesti Kirjoittaja Vikano »

No nyt se tapahtui omalle kohdalle. Tämä auto vaan sammuu kuin saunalyhty. Matkalla starille, mutta ei pääse kun sammuilee n.7km välein. Odottelee n.10 min ja taas pääsee eteenpäin hetken. Koitan laittaa ne vikakoodit tänne kunhan pääsen joskus kotiin.
Onko parkanon lähialueilla jollain staria, ja joka jonkinmoista korvausta vastaan viitsisi tulla lukemaan vikakoodit?
Vastaa Viestiin