w124 -88 lämmitinboksin katto irti

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
blackmoor
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 142
Liittynyt: Ma 06.02.2012 23:28

w124 -88 lämmitinboksin katto irti

Viesti Kirjoittaja blackmoor »

Elikkäs kun kylmät ajat tuli, ajattelin että olisi mukava saada lämmintä ilmaa tuulilasillekin. kun puhalsi vain jalkoihin ja naamalle. kyse siis DIAVIA ilmastoidusta w124, ei automaattinen vaan manuaalinen jälkiasenteinen ilmastointi.

Oikeasta nupikasta kun säätää tuulilasille, ei mikään muutu.

Käytin keskikonsolin lämmönsäätimet irti ja toinen vaijeri ei meinannut liikkua. sain liikkumaan ja nyt ilmaa tulee kyllä tuulilasillekin, mutta huomasin että puhaltaa tuolla kojelaudan sisällä aika railakkaasti.

Otin hanskalokeron sisälmyksen pois, ja siinä huomasin, että lämmitinboksin "katto" on puolisenttiä irti. Koitin painella takaisin, ei auta, ei painu alaspäin tarpeeksi. Ja sieltä katon ja boksin raosta tietenkin pukkaaa puhallusta sitten kojelaudan sisään.

Otin keskikonsolin ilmansuuttimet irti -> katto menee paikalleen. Mutta kun laitan keskikonsolin ilmansuuttimen paikalleen -> katto nousee puolisenttiä irti.

Eli ihan kuin lämmitinboksi olisi puolisenttiä alempana kuin sen pitäisi olla. Mutta eihän se voi olla mahdollista. Onko nyt joku jippo jota en tajua? tosiaan lämmitinboksin katossa on tiiviste ja reikä sille keskikonsolin ilmansuuttimelle, mutta se katto painuu alemmas kuin mitä ilmasuutin sitten vääntää sitä kattoa ylöspäin, kun ilmasuutin on paikallaan. ja VARSINKIN kun sen kuusiokolo ruuvin laittaa paikalleen.

Mitä tuohon keksisi??
blackmoor
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 142
Liittynyt: Ma 06.02.2012 23:28

Re: w124 -88 lämmitinboksin katto irti

Viesti Kirjoittaja blackmoor »

Liitteenä kuva
Kuva
Vastaa Viestiin